Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
30/03-09   -   Pressemeddelelse

LOOKS, smart fladjern fra OBH Nordica

OBH Nordica kommer med fladjernet LOOKS, der er designet med beskyttelseshætte, så det er nemt at have med i tasken. Det er for de trendy, de aktive og de der er altid er på farten.

Har du lige været i fitnesscentret, ude at svømme eller andet, er LOOKS fladjern fra OBH Nordica supersmart; straks du er færdig med at glatte håret, kan du montere hætten - selv om det er varmt - og lægge det i tasken.

Fladjernet er designet med spidse plader, der dermed gør det lettere at glatte håret helt tæt på hovedbunden. I kombination med pladernes keramiske belægning, der er skånsom mod håret, og den ensartede varmefordeling opnås en flot skinnende, glat og holdbar frisure. Temperatur på 200° C. Superhurtig opvarmning, efter ca. 1 minut er fladjernet klar til brug.

Hemmeligheden bag mange af tidens superglatte og blanke frisurer er fladjernet, som er en lige så uundværlig del af hårplejen som hårtørreren. LOOKS fås i 3 af sæsonens mest eftertragtede farver; pink, purple og black. Fladjernet leveres i en smart gaveæske.

Specifikationer:
· Med beskyttelseshætte
· Keramisk belægning på pladerne
· Farve: Pink, purple, black
· Klart på ca. 1 minut
· 200°C
· Drejeled på ledningen

Den vejl. max. pris er kun 299,95 kr.

For yderligere information, kontakt:
Pia Rasmussen, OBH Nordica Denmark A/S, 43 350 350, pr@obhnordica.dk

OBH Nordica Denmark A/S er en 100 pct. nordisk virksomhed, som har specialiseret sig inden for produktion og salg af elektriske husholdningsapparater og produkter til personlig pleje til det nordiske marked. Produkterne bliver forhandlet over hele Norden hos bl.a. isenkræmmere, el-installatører og i stormagasiner.

Relevant information

http://www.obhnordica.dk



Billeder


Pressekontakt


Firma

OBH Nordica Denmark A/S
Ole Lippmanns Vej 1, Postbox 260
2630 Taastrup, Danmark

  43 350 183
  43 350 355

http://www.obhnordica.dk

Modtag nyheder fra OBH Nordica Denmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire