Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
03/02-12   -   Pressemeddelelse

OBH-Gruppen A/S udvider på Sjælland med ansættelse af ny salgschef

OBH Rådg. Ingeniører A/S udvider på Sjælland med ansættelsen af Peter Ebling, 50, som salgschef øst, med ansvar for København/Sjælland. Peter Ebling har tidligere været salgschef og partner i Creo Arkitekter A/S. Peter Ebling tiltræder stillingen d. 1 februar 2012.

Peter Ebling er uddannet bygningskonstruktør fra Byggeteknisk Højskole i Horsens i 1993 og er ligeledes byggeøkonom MDB.
Inden sit virke som salgschef hos Creo Arkitekter A/S, hvor han var ansat i 16 år, har Peter Ebling fungeret såvel som bygherrerådgiver, sagsarkitekt, byggeleder og arkitektfagligt tilsyn på en lang række forskellige byggerier over hele landet. I en kortere periode har Peter Ebling ligeledes været ansat som projektchef i et entreprenørfirma.

OBH-Gruppen A/S er stiftet i 1964 og består af to driftsselskaber, OBH Rådg. Ingeniører A/S og OBH Ingeniørservice A/S. I OBHR beskæftiger vi os med rådgivning, primært inden for byggeri og anlægsvirksomhed. Vi rådgiver både private, erhvervslivet og det offentlige.

Af mere kendte byggerier har OBH senest bl.a. været rådgiver på IKEA byggerierne i IKEA Odense, IKEA Aalborg og nu totalrenovering af IKEA Taastrup.

OBHI er en af landets største udbydere af energimærkning og tilstandsrapporter. OBH-Gruppen beskæftiger ca. 200 medarbejdere i Hillerød, Aarhus, Kolding og Odense.





Relevant information

http://www.obh-gruppen.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

OBH-Gruppen A/S
Agerhatten 25
5220 Odense SØ, Danmark

  +45 70 21 72 40
  +45 27 26 49 45

http://www.obh-gruppen.dk

Modtag nyheder fra OBH-Gruppen A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire