Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
24/02-11   -   Pressemeddelelse

Permild & Rosengreen åbner butik/showroom på Grundtvigsvej 5, hvor der vises et udvalg af produkter fra vores online shop

Siden 1947 har navnet Permild & Rosengreen været synonymt med udgivelse af kunsttryk i Danmark - altid i en kompromisløs kvalitet og i tæt samarbejde med tidens bedste kunstnere og designere.

Permild & Rosengreens kerneområde er nu udvidet til også at omfatte idéudvikling, design, produktion og forlagsudgivelser af en række andre produkter - alle inden for kunst, kultur og design, og stadig med det samme kompromisløse forhold til kvaliteten og det kunstneriske indhold.

Permild & Rosengreen varetager også udsmykningsopgaver for firmaer og offentlige institutioner og søger hele tiden at fremme den gode, nye kunst såvel som at udbrede kendskabet til den stolte, danske designtradition, som den eksempelvis ses på mange af de smukke plakatklassikere.

Produkterne markedsføres og sælges på Permild & Rosengreens webshop samt til udvalgte kunder i Danmark - enten som unika og serier i eget design eller baseret på en konkret idé- og produktudvikling med kunden som sparringspartner.

Permild & Rosengreen er et firma, som vægter den gode kunst og det solide håndværk. Kvaliteten skal afspejle det kunstneriske niveau, og samtidig skal der skabes balance mellem de gamle klassikere og det som bliver til i nuet. Hos Permild & Rosengreen er ønsket, at sætte kunsten på papiret - og bringe den ud i det offentlige rum og ind i folks bolig.

Vores nye butik ligger på:
Grundtvigsvej 5
1864 Frederiksberg C
Åbent:
Fredag kl. 13-17
Lørdag kl. 11-14

Relevant information

http://www.permild-rosengreen.dk


Pressekontakt


Firma

Permild & Rosengreen
Navervej 28 A
4000 Roskilde, Danmark

  71991971

http://www.permild-rosengreen.dk

Modtag nyheder fra Permild & Rosengreen på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire