Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
13/04-11   -   Pressemeddelelse

Permild & Rosengreen presents the original Posterhanger from Ørskov & Co.

The orginal Posterhanger er designet af Jørgen Møller i 1982 og er siden blevet en klassiker, som blandt andet kan findes på MoMA i New York. The orginal Posterhanger er kendetegnet ved et enkelt, stilfuldt design i aluminium - og det er et smukt alternativt til indramning. The orginal Posterhanger er formet som to skinner, der placeres i hver ende af plakaten og stabiliserer den; du skal blot indsætte plastclips, skubbe toppen og bunden af plakaten i rillerne og hænge op. Ganske simpelt, men effektivt.

The orginal Posterhanger er ideel til at hænge plakater i dit hjem, kontor, galleri, butik eller hvor du ønsker at vise plakater, fotografier, prints, tekstiler eller wallpapers.

The orginal Posterhanger fås i sølveloxeret og sorteloxeret aluminium og i forskellige størrelser. De kan købes i vores butik på Grundtvigsvej 5 eller på www.permild-rosengreen.dk

Relevant information

http://www.permild-rosengreen.dk


Pressekontakt


Firma

Permild & Rosengreen
Navervej 28 A
4000 Roskilde, Danmark

  71991971

http://www.permild-rosengreen.dk

Modtag nyheder fra Permild & Rosengreen på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire