Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
06/05-11   -   Pressemeddelelse

Nyt oversætternetværk i Danmark

En gruppe freelanceoversættere går sammen og danner WordWide, en helt ny form for netværkssamarbejde blandt freelancere

Det nye netværkssamarbejde WordWide er blevet etableret, efter at oversætterne tilfældigt kom i kontakt med hinanden. Samtlige oversættere var tilknyttet samme forlag, hvor de oversatte skønlitteratur, og da kontakten var etableret imellem dem, gik samarbejdet i første omgang hovedsagelig på at hjælpe hinanden med diverse ad hoc opgaver og indimellem bruge hinanden til sparring.

Men samarbejdet har fungeret så godt, at freelanceoversætterne nu har valgt at udbygge det - ikke mindst fordi mange oversættere, som tidligere omtalt i pressen, presses på prisen bl.a. af mange forlag.

Gruppen af oversættere har derfor startet oversætternetværket WordWide, hvor de har lavet en bank af alle deres kompetencer, der må siges at spænde bredt.
Paletten af sprog og kompetencer er varieret og farverig. Ud over skønlitterære oversættelser og korrekturlæsning kan medlemmerne af WordWide løse alle mulige og umulige opgaver lige fra operatekster over salgs-/marketingstekster til tekniske manualer.

"En af styrkerne ved et netværk som dette er, at vi for eksempel kan løfte langt større og bredere opgaver, end man kan som enkeltmandsvirksomhed. Med det faglige område, vi tilsammen spænder over ... ja, så kan det ikke blive andet end en succes," udtaler Anne-Mette Rasmussen, en af oversætterne fra WordWide. "Vi er ikke hæmmet af konformitet og vanetænkning. Vores styrke er vores forskellighed og det, at vi forstår at udnytte den".

WordWide og oversætterne præsenteres nærmere på den helt nye hjemmeside www.wordwide.dk.

Følgende to kontaktpersoner svarer hellere end gerne på yderligere spørgsmål om netværket:

Dorthe Klyvø
T: 61857322

Rikke Mai Pohl
T: 61601651

Faktaboks
Oversætternetværket WordWide er etableret i april 2011 og består af - indtil videre - 12 oversættere med kompetencer indenfor et bredt spektrum af sprog og fagområder.

På hjemmesiden www.wordwide.dk kan interesserede kunder søge blandt oversætterne og finde et match til stort set alle typer opgaver.

Relevant information

http://www.plus-kids.dk


Pressekontakt


Firma

Plus-Kids ApS
Byagervej 137
8330 Beder, Danmark

  21 64 78 41
  21 64 78 41

http://www.plus-kids.dk

Modtag nyheder fra Plus-Kids ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire