Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
03/01-12   -   Pressemeddelelse

Poly-Control lancerer den første trådløse lås til alle typer døre verden over

På verdens største messe for forbruger-elektronik, CES i Las Vegas, lancerer Poly-Control 10. januar den trådløse lås Poly-Lock. Det er første gang det århusianske firma deltager på messen, men Hans Overgaard, partner og administrerende direktør i Poly-Control, fortæller at der allerede har været stor international interesse omkring Poly-Lock løsningen, som bruger den trådløse Z-Wave teknologi:

"Vi har som de første skabt en trådløs lås, som kan monteres på de fleste typer døre i hele verden uanset eksisterende låsemekanisme. Det har givet genlyd selv hos de store amerikanske låsevirksomheder, og med deltagelsen på CES håber vi selvfølgelig at kunne markere os endnu bedre på den globale scene."

Poly-Lock er fremstillet i et klassisk dansk design og kan kontrolleres via en smart phone applikation, et web interface eller fra Poly-Controls eget keypad - Poly-Pad. Lås og Keypad kan endvidere leveres med de mest anvendte trådløse protokoller som NFC, Bluetooth og RFID som adgangsgiver. Hver gang en ny bruger skal have adgang til låsen, modtager vedkommende typisk en ny pinkode på telefonen og låser op via Poly-Control applikationen. Hvilket gør Poly-Lock til en optimal løsning for f.eks. hoteller, feriehuse og hele hjemmepleje sektoren.

"Samtidig kan systemadministratoren nemt kontrollere og overvåge hvem, der har haft adgang til huset og hvornår," siger Hans Overgaard, hvis første referencekunder melder om store besparelser i sikkerhedshåndteringen.
"Vores kunder fremhæver også den nemme installation som et stort plus. Poly-Lock kan monteres direkte ovenpå den eksisterende lås, det tager blot ti minutter og et par skruer," fortæller Poly-Control direktøren, som nu modtager ordrer fra så forskellige steder som Indien, Spanien, Brasilien og Australien.

Poly-Control:
Poly-Control er en familieejet virksomhed beliggende vest for Århus. Poly-Lock er seneste tilføjelse til firmaets linje af produkter, som trådløst overvåger og kontrollerer energiforbrug og bygningssikkerhed. Poly-Control deltager på CES stand nr. 20800 som en del af Z-Wave alliancen, et konsortium af virksomheder baseret på den trådløse Z-Wave teknologi.
Denne YouTube video demonstrerer hvordan Poly-Lock hurtigt kan installeres på døre verden over:
http://www.youtube.com/watch?v=rDXQ-un3HPw

Relevant information

http://www.poly-control.com


Pressekontakt


Firma

Poly-Control
Ketting Parkvej 60
8462 Harlev, Danmark

  86942222
  26233222

http://www.poly-control.com

Modtag nyheder fra Poly-Control på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire