Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
20/12-12   -   Pressemeddelelse

Dansk IT-virksomhed indtager det amerikanske låsemarked

En kæmpeordre fra USA er netop landet hos det aarhusianske Poly-Control A/S. Til næste år skal virksomheden som en start levere over 30.000 trådløse låseenheder til den nye amerikanske samarbejdspartner.

"Det er et kæmpe gennembrud at få tegnet denne kontrakt med vores amerikanske samarbejdspartnere. Det amerikanske marked har stort potentiale, og vi har indgået et lukrativt samarbejde, hvor kunden får stor mulighed for at sætte sit eget præg på produktet, så det automatisk tilpasses hjemmemarkedet" siger partner Henning Overgaard, der også fortæller, at virksomheden har været meget opmærksom på at skulle finde den rigtige samarbejdspartner. " Vi ledte efter en distributør, der kunne tage over, så vi kunne koncentrere os om det, vi er gode til, nemlig at udvikle nye produkter. Og det har vi fundet nu".

Unikt er godt
"Vores lås er unik på den måde, at den er den eneste, som kan monteres på alle slags døre og låsemekanismer. Og det er ikke kun i USA, men helt globalt. Samtidig er vores system meget brugervenligt, og vi er konkurrencedygtige på prisen. Alt i alt har vi evnet at udvikle det rigtige produkt til den rigtige pris, hvilket kommer os til gode nu" fortæller Henning Overgaard, der nu kan skrive et to-cifret millionbeløb ind i ordrebogen.

Om Poly-Control A/S:
Poly-Control A/S er en af de virksomheder, der for alvor trodser krisen. Inden for de sidste 2 år er antallet af medarbejdere mere end fordoblet, og virksomheden har ydermere outsourcet mange af sine opgaver. Ud over det amerikanske marked viser den danske landbrugssektor og plejesektor også stor interesse for virksomhedens låseenheder, og for kort tid siden indgik Poly-Control A/S en større aftale med Odense Kommunes Ældre - og Handicapsektor. Poly-Control A/S er beliggende i Harlev tæt ved Aarhus.

Relevant information

http://www.polycontrol.dk


Pressekontakt


Firma

Poly-Control ApS
Ketting Parkvej 60
8462 Harlev J, Danmark

  +45 86 94 22 22
  +45 26 23 32 22

http://www.polycontrol.dk

Modtag nyheder fra Poly-Control ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire