Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
13/05-11   -   Pressemeddelelse

Kendte støtter om op projekt Nepal 2010

Projekt; Nepal 2010 har nu i 1½ år haft en indsamling kørende for, at skaffe penge til at bygge en skole for gadebørn i Nepal. Projektet har i den forbindelse fået en hel del musikere og skuespillere til at støtte projektet - endda ganske gratis.

Det sidste nye er, at projektet har fået en ca. 3 minutters reklame for projektet med opfordring om at støtte dette. Medvirkende er Sonja Oppenhagen, Søren Hauch-Fausbøll, David Bateson, Henning Jensen, Anne-Sofie og Tommy L. Jørgensen.

Projektet opfordre alle; sponsorer, samarbejdspartnere eller andre aktører om at yde et bidrag til "Den Danske Skole" i Nepal.

Det er projektets håb, at der findes nogle blandt disse, der vil hæfte sig på vores lille film med logo eller i teksten oplyse, at de har sponseret fremvisningen/afspilningen etc.

Flere stadions har allerede valgt at ville vise filmen. Bl.a. vil FCK og Parken vise den ved de næste hjemmekampe og flere andre har ligeledes sagt ja til at vise Projekt; Nepal 2010's reklame.

Filmen findes i 4 udgaver en engelsk og en dansk version på 3,04 min samt i en mere "TV-venlig" udgave på knapt 2,30 min. Ligeledes i en dansk og engelsk version.

Den "lange" danske version kan ses på: http://www.youtube.com/watch?v=4H6DeTif7pU
Den "lange" engelske version kan ses på: http://www.youtube.com/watch?v=mSOeGR3Zv9Y

Det der måske i denne sammenhæng for nogen kunne være interessant er, at filmen skal vises i England, USA, Singapore og Australien og selvfølgelig i Nepal. Så er der nogen der i disse områder vil vise social profil, er der en mulighed via projektet.

Skulle man få lyst til at vide mere om projektet, kan vi kontaktes via projektets hjemmeside www.nepal2010.dk


Relevant information

http://www.nepal2010.dk


Pressekontakt


Firma

Projekt Nepal 2010
Springbanen 31
2820 Gentofte, Danmark

  40 57 57 60
  40 57 57 60

http://www.nepal2010.dk

Modtag nyheder fra Projekt Nepal 2010 på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire