Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
27/06-16   -   Pressemeddelelse

Dansk realkredit sikrer billige boliglån

Danske husholdninger betaler i gennemsnit en rente på 2,3 pct. inkl. bidrag på nye realkreditlån. Det viser dagens tal fra Danmarks Nationalbank for maj 2016.

"Dansk realkredit sikrer de danske husholdninger boligfinansiering til en rente, der i længere tid har ligget på et meget lavt niveau. I maj måned kunne boligkøbere og boligejere optage lån til en gennemsnitlig rente på 2,3 pct. inkl. bidrag," siger Ane Arnth Jensen, direktør i Realkreditrådet.

Den gennemsnitlige rente afspejler renten på lån med forskellige rentefikseringsperioder. Danske boligejere kan optage et nyt lån med op til et års rentebinding til 1,2 pct. i rente inkl. bidrag. For lån med op til fem års rentebinding ligger renten på 1,4 pct. inkl. bidrag. Renten på et fastforrentet lån er 3,3 pct. inkl. bidrag.

"Fælles for de forskellige lånetyper i realkreditten er, at danske familier kan finansiere deres drømmebolig til nogle af de laveste renter i Europa. Lave renter er godt for både den enkelte familie og danske virksomheder, og de lavere renteomkostninger giver et større økonomisk råderum," siger Ane Arnth Jensen.

Pressekontakt

Pressetelefon
  + 45 33 12 48 11

Firma

Finans Danmark
Amaliegade 7
1256 København K, Danmark

  33 12 48 11

http://www.finansdanmark.dk

Modtag nyheder fra Finans Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire