Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
04/08-16   -   Pressemeddelelse

Faldende antal tvangsauktioner og kortere liggetid

I juli var der 123 huse på tvangsauktion. Det er et fald på 30,1 pct. i forhold til samme måned sidste år. Det viser dagens tal fra Danmarks Statistik.

"Det er altid positivt, når vi kan se, at antallet af tvangsauktioner falder, og i år har vi generelt set er lavt antal af huse på tvangsauktion i forhold til de senere år. Den positive udvikling skal ses i lyset af bedringen på boligmarkedet, som kan gøre det nemmere at sælge sin bolig," siger Ane Arnth Jensen, direktør i Realkreditrådet.

Faldet i antallet af tvangsauktioner falder sammen med kortere liggetider.

"Hvis familien ikke længere har råd til at blive boende i deres hus, vil langt de fleste forsøge at sælge det, inden det ender på tvangsauktion. Når aktiviteten på boligmarkedet er lav, kan det være svært at komme af med sin bolig, og så kan det i sidste ende resultere i en tvangsauktion. Omvendt ser vi, at når det som nu går bedre på boligmarkedet, og boligerne står kortere tid til salg, så falder antallet af tvangsauktioner også," slutter Ane Arnth Jensen.


Pressekontakt

Ane Arnth Jensen
Direktør
  +45 33 12 48 11

Firma

Finans Danmark
Amaliegade 7
1256 København K, Danmark

  33 12 48 11

http://www.finansdanmark.dk

Modtag nyheder fra Finans Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire