Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
06/09-16   -   Pressemeddelelse

Lavt niveau for tvangsauktioner i hele landet

I august blev der bekendtgjort 206 tvangsauktioner, og dermed når det samlede antal tvangsauktioner op på 1.830 i de første otte måneder af 2016. Det viser dagens tal fra Danmarks Statistik.

"Antallet af tvangsauktioner er på et lavt niveau. De første otte måneder af 2016 har budt på 1.830 tvangsauktioner. Sammenligner vi med samme periode i 2010, hvor antallet af tvangsauktioner toppede efter finanskrisen, er antallet faldet med knap 47 pct. Det er selvfølgelig positivt for danskerne, da det betyder, at færre må gå fra hus og hjem," siger Ane Arnth Jensen, direktør i Realkreditrådet, og fortsætter:

"Det lave antal tvangsauktioner er et udtryk for, at danskerne er gode til at betale ydelse på deres lån. Kombinationen af lavere renter og en større beskæftigelse er med til at sikre den positive udvikling, der er fremtrædende i alle landets regioner. Det er altså ikke kun i områder, hvor der sælges flere boliger og priserne stiger, at antallet af tvangsauktioner er lavere."

Pressekontakt

Pressetelefon
  + 45 33 12 48 11

Firma

Finans Danmark
Amaliegade 7
1256 København K, Danmark

  33 12 48 11

http://www.finansdanmark.dk

Modtag nyheder fra Finans Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire