Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
05/01-12   -   Pressemeddelelse

Stort set uændret antal tvangsauktioner

Antallet af tvangsauktionerne stiger svagt ifølge Danmarks Statistiks sæsonkorrigerede tal. I december 2011 var der 474 tvangsauktioner, hvilket er fem tvangsauktioner mere end måneden før. Dermed fortsætter den svagt stigende tendens fra sommeren 2011.

"Forværringen i økonomien kan også aflæses ved en svag stigning i antallet af tvangsauktioner. Vi befinder os i en periode, hvor vi formentlig vil se flere tvangsauktioner i løbet af 2012, fordi ledigheden er på vej op. Restancerne ligger dog fortsat på et lavt niveau, og renten på realkreditlån er lav. Det er med til at understøtte økonomien i en krisetid. Under krisen i begyndelsen af 1990'erne var restancerne seks gange større end nu - set i det perspektiv er det relativt få låntagere, som ikke betaler terminsydelse til tiden," siger Ane Arnth Jensen, direktør i Realkreditrådet.

Boligejerne er bagud med 41 øre for hver 100 kr., de skal betale i renter og afdrag på deres realkreditlån. Det svarer til, at 6.000 boligejere er bagud med terminen.

Du finder også nyheden på vores hjemmeside - www.rkr.dk

Relevant information

http://www.realkreditraadet.dk/


Pressekontakt


Firma

Finans Danmark
Amaliegade 7
1256 København K, Danmark

  33 12 48 11

http://www.finansdanmark.dk

Modtag nyheder fra Finans Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire