Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
27/11-12   -   Pressemeddelelse

Realkreditlån har aldrig været billigere

Den effektive rente - inkl. bidrag - på boligejernes realkreditlån var 3,1 pct. i oktober. På et år er renten faldet med 0,6 pct. point. Renten ligger dermed stadig på et historisk lavt niveau. Det viser Nationalbankens rentestatistik for oktober 2012.

"Den fortsatte usikkerhed om den økonomiske situation i Sydeuropa får mange investorer til at søge nordpå efter danske realkreditobligationer. Den store efterspørgsel og investorernes tro på vores meget effektive realkreditsystem giver rekordlave renter på både rentetilpasningslån og fastforrentede lån, og det gavner boligejerne," siger Ane Arnth Jensen, direktør i Realkreditrådet.

Realkreditrådets udlånsstatistik for 3. kvartal 2012 viste, at næsten 7 ud af 10 lån blev ydet med en fast rente.

"I øjeblikket vælger mange boligejere at udnytte den historisk lave rente til at optage et fastforrentet lån. Det giver boligejerne en fast månedlig ydelse i 30 år og er med til at understøtte boligejernes privatøkonomi," fortsætter Ane Arnth Jensen.

Relevant information

http://www.realkreditraadet.dk/


Pressekontakt


Firma

Finans Danmark
Amaliegade 7
1256 København K, Danmark

  33 12 48 11

http://www.finansdanmark.dk

Modtag nyheder fra Finans Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire