Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
28/01-13   -   Pressemeddelelse

Boligejere gik ind i 2013 med lavere renteudgifter

I december 2012 havde danske boligejere renteudgifter på 3,4 mia. kr. Det svarer til, at hver boligejer betaler omkring 2.100 kr. i renteudgifter om måneden. Det er ca. 340 kr. mindre end sidste år. Det viser dagens tal fra Nationalbankens rentestatistik for december 2012.

"Danske boligejere gik ind i det nye år med lavere renteudgifter på deres boliglån i forhold til sidste år. En gennemsnitlig dansk boligejer betalte i december godt 2.100 kr. i renteudgifter. For et år siden betalte de ca. 2.480 kr. Det er en årlig besparelse på 4.100 kr. og giver lidt mere luft i boligejernes budget," siger Ane Arnth Jensen, direktør i Realkreditrådet.

Den effektive rente - inkl. bidrag - på realkreditlån var 3 pct. i december 2012.

"Den historisk lave rente er til stor gavn for boligejerne, hvad enten de har et rentetilpasningslån eller et fastforrentet lån. De fastforrentede lån kan i dag optages til en rente helt ned til 3 pct. Det er en god mulighed, hvis man som boligejer ønsker mere sikkerhed i budgettet," fortsætter Ane Arnth Jensen.

Relevant information

http://www.realkreditraadet.dk/


Pressekontakt


Firma

Finans Danmark
Amaliegade 7
1256 København K, Danmark

  33 12 48 11

http://www.finansdanmark.dk

Modtag nyheder fra Finans Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire