Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
06/03-13   -   Pressemeddelelse

Færre tvangsauktioner i februar

Antallet af tvangsauktioner falder. I februar var 361 ejendomme under hammeren, hvilket er 53 færre end i januar. Det viser dagens tal fra Danmarks Statistik.

"Indkomsttab som følge af ledighed er ofte baggrunden for en tvangsauktion. Den stabile udvikling i ledigheden har medvirket positivt til, at antallet af tvangsauktioner fortsat ligger på et stabilt niveau. Derudover gør de lave renter på realkreditlån det lettere for boligejere at klare terminerne. Historisk set ligger antallet af tvangsauktioner på et relativt lavt niveau, når man sammenligner med tidligere perioder med en svag økonomi," siger Ane Arnth Jensen, direktør i Realkreditrådet.

Realkreditrådets opgørelser viser, at restanceprocenten for septemberterminen var 0,31. Restanceprocenten angiver hvor stor en andel af de samlede ydelser, der ikke er betalt 3½ måned efter terminen.

"Restancerne har været faldende i gennem længere tid, og boligejerne er kun bagud med 31 øre, for hver 100 kr., de skulle betale i renter og afdrag på deres realkreditlån. Det viser, at langt de fleste boligejere er i stand til at betale ydelsen på deres lån," fortsætter Ane Arnth Jensen.

Relevant information

http://www.realkreditraadet.dk/


Pressekontakt


Firma

Finans Danmark
Amaliegade 7
1256 København K, Danmark

  33 12 48 11

http://www.finansdanmark.dk

Modtag nyheder fra Finans Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire