Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
27/03-14   -   Pressemeddelelse

Fortsat lave renteudgifter for danskerne

I februar 2014 betalte de danske boligejere 4,1 mia. kr. i renteudgifter og bidrag. Siden årsskiftet er de månedlige renteudgifter inkl. bidrag faldet med 206 mio. kr. Det viser dagens tal fra Nationalbankens rentestatistik.

"Danskernes månedlige renteudgifter på realkreditlån er siden årsskiftet faldet lidt og har generelt været faldende de sidste fem år. Og det er selvom, at realkreditudlånet har været stigende i samme periode. Vi låner med andre ord mere, men betaler mindre i rente, hvilket skyldes det lave renteniveau," siger Ane Arnth Jensen, direktør i Realkreditrådet, og tilføjer:

"Låntagere med variabelt forrentede lån drager direkte nytte af det aktuelt lave renteniveau. Samtidig har låntagere med et fastforrentet lån med en relativt høj rente på lånet mulighed for at lægge lånet om til et nyt fastforrentet lån med en lavere rente."

Pressekontakt

Ane Arnth Jensen
Direktør
  +45 33 12 48 11

Firma

Finans Danmark
Amaliegade 7
1256 København K, Danmark

  33 12 48 11

http://www.finansdanmark.dk

Modtag nyheder fra Finans Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire