Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
29/01-10   -   Pressemeddelelse

Støt Haiti - det gør vi!

RedAntenna.com kan nu præsentere endnu et flot samarbejde. RedAntenna.com's MiniShop-widget bliver brugt til salget af en støttesang til fordel for ofrene i Haiti. Skrøbeligt fundament, som både er navnet på sangen og projektet, har produceret et nummer i samarbejde med flere anerkendte kunstnere som eksempelvis Sys Bjerre, Ida Corr, Julie Berthelsen og Karen Rosenberg.

RedAntenna har valgt at donere en MiniShop til Haiti-projektet for at sikre en så stor udbredelse af støttesangen som overhovedet muligt. Idéen med MiniShoppen er netop at skabe en musikshop som brugere selv kan sprede ud på nettet. For det simple format på RedAntenna.com's shops gør netop at selv utrænede internetbrugere kan poste dem på deres MySpace, blog eller hjemmeside.

Køb støttesangen her: www.supporthaiti.dk

Hele overskuddet går ubeskåret til jordskælvsofrene.

Om RedAntenna - www.redantenna.com
RedAntenna er startet i 2009 som reaktion på de voksende udfordringer i musikbranchen. RedAntenna tilbyder en ny distributionsmodel, hvor musikere via egne mini-shops kan sælge direkte til forbrugerne uden dyre mellemled.

Relevant information

http://www.redantenna.com


Pressekontakt


Firma

RedAntenna.com
Filosofgangen 21, 3.sal
5000 Odense C, Danmark

  43 33 06 00
  27 36 80 70

http://www.redantenna.com

Modtag nyheder fra RedAntenna.com på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire