Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
15/04-10   -   Pressemeddelelse

Tiëstos fans viser vejen...

RedAntenna er stolte over at præsentere verdens største DJ. Tiëstos musik kan nu købes i en RedAntenna MiniShop fra mange forskellige steder rundt omkring på nettet. Tiësto har brugt sit store fan-netværk til at udbrede sit nye store mix, som han har lavet i samarbejde med Turboweekend. "Endelig bliver vores produkt brugt af en kunstner med loyale fans, der vil gøre en forskel", forklarer direktør i RedAntenna Lisbeth Chawes.

"Hele idéen med MiniShoppen er, at gøre musikken tilgængelig, hvor "kunderne" er - i stedet for at tvinge dem til store portaler som iTunes og TDC Play. Samtidig får kunsteren en meget større del af overskuddet, da RedAntenna ikke tager et cut af indtjeningen som f.eks. iTunes".

Se Tiëstos MiniShop her: http://www.myspace.com/theredantenna (Klik på "share" og udbred selv MiniShoppen)

Om RedAntenna - www.redantenna.com
RedAntenna er startet i 2009 som reaktion på de voksende udfordringer i musikbranchen. RedAntenna tilbyder en ny distributionsmodel, hvor musikere via egne mini-shops kan sælge direkte til forbrugerne uden dyre mellemled.

Relevant information

http://www.redantenna.com


Pressekontakt


Firma

RedAntenna.com
Filosofgangen 21, 3.sal
5000 Odense C, Danmark

  43 33 06 00
  27 36 80 70

http://www.redantenna.com

Modtag nyheder fra RedAntenna.com på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire