Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
08/09-11   -   Pressemeddelelse

Robot-pris til Gentofte Hospital

Tidligere i dag overrakte statsminister Lars Løkke Rasmussen DIRAs (Dansk Robot netværk) automatiseringspris 2011 til Gentofte Hospitals fuldautomatiske sterilcentral.
Første og eneste i verden
Sterilcentralen er det første og eneste fuldautomatiske sterile hospitalslager- og pakkeanlæg i verden, hvorfor de involverede parter i projektet må siges at have udført pionérarbejde.

Penge skal bruges på behandling
Ved overrækkelsen lagde Lars Løkke Rasmussen vægt på, at sterilcentralen sparer hospitalet for 10 årsværk. "De penge skal vi hellere bruge på at behandle syge mennesker", udtalte han.

Thomas Kjellberg Christensen primus motor
Det var hospitalets tidligere it-chef Thomas Kjellberg Christensen, der fik overrakt prisen.
Thomas Kjellberg Christensen har været har været primus motor på processen omkring Gentofte Hospitals sterilcentral lige fra idé til implementering.

Handler om konkurrenceevne og arbejdspladser
DIRAs automatiseringspris er indstiftet af Dansk Robot Netværk og gives til en person eller et team, der har bidraget væsentligt til at øge én eller flere danske virksomheders konkurrenceevne og gerne til at fastholde arbejdspladser gennem automatisering baseret på robotteknologi.

Relevant information

http://www.regionh.dk


Pressekontakt


Firma

Region Hovedstaden
Regionsgården, Kongens Vænge 2
3400 Hillerød, Danmark

  +45 70 20 95 88
  +45 70 20 95 88

http://www.regionh.dk

Modtag nyheder fra Region Hovedstaden på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire