Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
27/03-12   -   Pressemeddelelse

EU-fokus på livskvalitet og bæredygtighed

Region Hovedstaden medvært for EU-topmøde om europæiske regioners og byers indflydelse på Europas udvikling.
Hovedstaden som udgangspunkt for vækst i Danmark
En grøn profil, klimavenlig transport med letbane, elbiler og cykelsuperstier og Region Hovedstaden som udgangspunkt for vækst i Danmark: Det var blandt de initiativer, regionsrådsformand Vibeke Storm Rasmussen fremhævede, da hun bød velkommen til det 5. europæiske topmøde for regioner og byer torsdag den 22. marts i København

Fokus på livskvalitet, bæredygtighed og kulturelle kvaliteter
Region Hovedstaden var, sammen med EU's regionsudvalg og Københavns Kommune, medvært ved topmødet, som diskuterede de europæiske regioners og byers indflydelse på Europas udvikling med fokus på livskvalitet, bæredygtighed og kulturelle kvaliteter.

Oplæg fra flere end 300 regional- og lokalpolitikere
Overskriften for topmødet var "Bystrukturen i det 21. århundredes Europa". I to dage fremlagde flere end 300 regional- og lokalpolitikere fra EU's 27 medlemsstater samt førende arkitekter og byplanlæggere deres erfaringer og udvekslede idéer for at få byspørgsmål placeret højere på EU's dagsorden.

Bidrag til FN-konference om bæredygtig udvikling
Målet var også at komme med bidrag til de forslag, som EU vil støtte på FN's Rio+20-konference i juni om bæredygtig udvikling.

Relevant information

http://www.regionh.dk


Pressekontakt


Firma

Region Hovedstaden
Regionsgården, Kongens Vænge 2
3400 Hillerød, Danmark

  +45 70 20 95 88
  +45 70 20 95 88

http://www.regionh.dk

Modtag nyheder fra Region Hovedstaden på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire