Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
03/02-10   -   Pressemeddelelse

Århus Sygehus får ny oversygeplejerske

Birgit Eg er fra 1. marts 2010 ansat som ny oversygeplejerske ved Ortopædkirurgisk Afdeling på Århus Universitetshospital, Århus Sygehus.

Den 52-årige Birgit Eg kommer fra en stilling som oversygeplejerske ved Anæstesiologisk Afdeling på Århus Universitetshosital, Århus Sygehus. Birgit Eg har en bred klinisk og ledelsesmæssig erfaring samt indgående kendskab til såvel ortopædkirurgi som Århus Sygehus.

I 1995 blev hun ansat som oversygeplejerske ved Ortopædkirurgisk Afdeling på Horsens Sygehus. Siden 2001 har hun været oversygeplejerske ved Århus Sygehus - først ved Neurokirurgisk Afdeling og senest ved Anæstesiologisk Afdeling.

Birgit Eg er kendt som en værdsat og respekteret leder af både medarbejdere og kolleger. Hun har siden 1. januar 2010 været konstitueret i sin nye stilling som oversygeplejerske ved Ortopædkirurgisk Afdeling E.

Birgit Eg har en sygeplejefaglig Diplomuddannelse med speciale i ledelse. Desuden har hun gennemgået Sundhedsvæsenets Lederuddannelse (SLU) samt en uddannelse i Systemisk Ledelse.

Yderligere oplysninger:
Ove Bast Andreasen, centerchef, Kirurgisk Center, Århus Universitetshospital, Århus Sygehus, tlf. 8949 1625

Relevant information

http://www.regionmidtjylland.dk


Pressekontakt


Firma

Region Midtjylland
Skottenborg 26, Postboks 21
8800 Viborg, Danmark

  87 28 58 10
  22 66 95 00

http://www.regionmidtjylland.dk

Modtag nyheder fra Region Midtjylland på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire