Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
15/10-10   -   Pressemeddelelse

Cheflæge vil tilbage til patienterne

Cheflæge Richard Farlie forlader efter mindre end et år i stillingen Sygehus Thy-Mors 31. januar 2011. Han tiltræder derefter en stilling som ledende overlæge på Gynækologisk-Obstetrisk Afdeling på Regionssygehuset Viborg-Skive.

-Jeg er ked af det. Men jeg savner det kliniske arbejde med kontakten til patienterne. Jeg var godt klar over, at der ville blive et savn, da jeg søgte stillingen som cheflæge og måtte slippe patient-kontakten - men jeg var ikke klar over, at savnet ville blive så stort, som det har været, siger Richard Farlie

-Det er bestemt ikke, fordi jeg vil væk fra Sygehus Thy-Mors, som står foran meget spændende udfordringer med opbygningen af en fælles akutmodtagelse til 130 millioner kroner og vores status som national frontløber i Patientsikkert Sygehus. Men jeg må bare erkende, at jeg har været for dygtig til at rekruttere læger til Sygehus Thy-Mors. Derfor er der ingen stillinger på mit eget fagområde, jeg kan overtage, siger Richard Farlie.

Hans tidligere stilling som ledende overlæge i Gynækologisk-Obstetrisk Afdeling har siden 1. september været besat af Pia Christiansen.
Konstitueret sygehusdirektør Christen Lyhne beklager Richard Farlies opsigelse.

-Chefsygeplejerske Lone Sandahl og jeg har været rigtig glade for samarbejdet med Richard. Han har en stor viden om Sygehus Thy-Mors, og der står stor respekt om ham blandt sygehusets ledende overlæger. Men fra sygehusledelsen skal der først og fremmest lyde et tillykke til Richard. Han vil gerne kombinere ledelse med klinisk arbejde og patientkontakt. Det giver den ledende overlægestilling på kvindeafdelingen i Viborg mulighed for, siger Lyhne.

Sygehusdirektøren satser på, at rekrutteringen af en afløser for Richard Farlie kan gå i gang hurtigst muligt.

-For Sygehus Thy-Mors og for sygehusledelsen er det naturligvis en stor udfordring, at vi skal ud og finde en ny cheflæge. Der forestår store opgaver for Sygehus Thy-Mors i de kommende år - FAM-byggeriet, Projekt Patientsikkert Sygehus, økonomi og rekruttering. Så det er vigtigt, at stillingen som cheflæge bliver genbesat hurtigst muligt, siger Christen Lyhne.

Yderligere information:
konstitueret sygehusdirektør, Sygehus Thy-Mors Christen Lyhne, Tlf. 40 80 46 30

Relevant information

http://www.rn.dk


Pressekontakt


Firma

Region Nordjylland
Niels Bohrs Vej 30
9220 Aalborg Øst, Danmark

  96 35 10 90

http://www.rn.dk

Modtag nyheder fra Region Nordjylland på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire