Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
15/04-11   -   Pressemeddelelse

Afskedigelser varslet på Rigshospitalet

Rigshospitalet tilpasser sin kapacitet til færre patienter fra Region Sjælland
Region Sjælland har indgået en aftale med Region Syd, der betyder at en række sjællandske patienter overgår til behandling andre steder end på Rigshospitalet. I konsekvens heraf tilpasser Rigshospitalet nu sin kapacitet til det ændrede patientunderlag og de færre behandlinger.

På den baggrund er Rigshospitalets VirksomhedsMedUdvalg (VMU) i dag orienteret om, at der med udgangen af maj måned påtænkes afskediget 28 personer. Endvidere påtænkes væsentlige stillingsændringer for 9 personer.

- For de medarbejdere, der bliver berørt af tilpasningen, er det en meget beklagelig situation, og det berører mig dybt at skulle sige uønsket farvel til højt kvalificerede medarbejdere, siger hospitalsdirektør Torben Stentoft. Som hospital er Rigshospitalet nødt til at forandre sig med det samfund, vi eksisterer i, og overordnet set har tilpasningen ikke betydning for Rigshospitalets specialer og strategi, slutter Torben Stentoft.

Evt. henvendelse til Torben Stentoft via kommunikationschef Marianne Uldall, tlf. 26 73 04 95

Relevant information

http://www.rigshospitalet.dk


Pressekontakt


Firma

Rigshospitalet
Blegdamsvej 9
DK-2100 København Ø, Danmark

  3545 4142

http://www.rigshospitalet.dk

Modtag nyheder fra Rigshospitalet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire