Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
07/05-19   -   Pressemeddelelse

Med den nye app Bosch Visual Connect er eksperterne fra Teknisk support live med på værkstedet

Bosch-eksperten ser det samme som teknikeren ser

- Ved hjælp af app'en Visual Connect, kan Bosch-eksperter hjælpe teknikeren i hverdagen på værkstedet
- Visual Connect sparer tid og penge ved komplekse tekniske problemer
- Visual Connect kan med det samme anvendes på værkstedet uden at der
kræves yderligere hardware

Hvis det er særlig vanskeligt at finde fejlen, kan værkstedskunder, der abonnerer på Bosch ESI[tronic] værkstedsdiagnose-software, som omfatter teknisk support, få gode råd fra Bosch-eksperter. Med den nye gratis Visual Connect app fra Bosch kan Bosch-eksperterne nu i ordets forstand se teknikeren over skulderen. Via smartphone-kameraet kan Visual Connect sende realtidsvideo til den tekniske support. Det gør supporten endnu hurtigere og mere effektiv.

Værkstedets ESI[tronic] brugere kan, inden for kort tid, se frem til en ny, hurtig og nem måde at kontakte teknisk support på. Dette kan gøres med kun et klik med musen, via den nye knap "Teknisk forespørgsel" i hovedmenuen på ESI[tronic] værkstedsdiagnose-softwaren. Dette følger med i denne kommende app opdatering.

Hurtigere problemløsning med app'en Visual Connect fra Bosch

At forklare indviklede tekniske problemløsninger via telefonen kan være noget af en udfordring. Den nye app Visual Connect kan her være redningen. Teknikeren kan via app'en og et smartphone-kamera vise problemet til en ekspert fra teknisk support. Support-eksperten ser præcis det samme som teknikeren og kan nu vejlede ham trin for trin frem til en løsning, og derved forbedre ”First Contact Resolution”. Samtidigt kan Bosch-eksperten også understøtte teknikeren i effektiv brug af diagnoseenhederne og det udstyr, der er tilgængeligt på værkstedet. For at forklare tingene bedre, kan den tekniske support også tegne på skærmen eller vise yderligere oplysninger som strømskemaer eller skjulte komponenters positioner.

På den anden side kan teknikeren indscanne yderligere informationer som stelnummer, ved hjælp af ”Optical Character Recognition” og sende dem til den tekniske support eller han kan pege på bestemte komponenter med en pegepen.

I dag kan man ikke forestille sig en arbejdsdag på værkstedet uden smartphones. De gør nogle opgaver lettere og er først og fremmest uundværlige ved kommunikationen med kunder og leverandører. Det betyder at det i de fleste tilfælde ikke er nødvendigt at anskaffe sig ekstra hardware for at bruge den nye Visual Connect app fra Bosch. Selve app'en er allerede inkluderet i abonnementet for teknisk support på udvalgte europæiske markeder herunder bl.a. Danmark og kan anvendes med det samme. Den kan downloades gratis fra app-stores til både Android og iOS. App'en giver ikke Bosch adgang til data, der er gemt på smartphones og der gemmes ingen data i forbindelse med brugen af app'en. Derfor er datasikkerheden altid garanteret, selvom værkstedsmedarbejderen benytter sin private smartphone til at kontakte teknisk support.

Pressekontakt

Lisa Berg Nielsen
Kommunikationschef
  +45 44 89 82 11

Firma

Robert Bosch A/S
Telegrafvej 1
2750 Ballerup, Danmark

  +45 44 89 82 11

http://www.bosch.dk

Modtag nyheder fra Robert Bosch A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire