Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
16/12-03   -   Pressemeddelelse

Effektiv slibemaskine med turbo

Bosch GEX 150 TURBO sliber og polerer 5 gange hurtigere, når du slår turboen til. Og som noget helt nyt kan du skifte til turbofunktion, mens maskinen arbejder.

Tre maskiner i en og samme maskine. Det er, hvad du får med den helt nye GEX 150 Turbo fra Bosch. Excentersliberen er nemlig både en finsliber, en grovsliber og en poleremaskine.

Når excentersliberen skal bruges til at polere eller grovslibe med, indstilles den til at arbejde med tvangsrotation. Så arbejder den 5 gange mere effektivt. Skiftet mellem almindelig slibning og tvangsrotation foretages nemt og hurtigt med et enkelt tryk på en knap. Og omskifteren kan betjenes, mens slibesålen drejer rundt. Det er aldrig set før.

Slibesålens hastighed kan reguleres trinløst fra 6.200 til 13.300 omdrejninger i minuttet.

Desuden får du et ergonomisk design med softgrip og en slibesål, der er forseglet, så slibestøv ikke kan trænge ind. Det giver optimal ydelse og lang levetid.

Motoren er på 600 watt, sålen er 150 mm, og maskinen vejer 2,4 kilo.
Vejledende pris: 2.748 DKK (ekskl. moms).

Relevant information

http://www.bosch.dk


Pressekontakt


Firma

Robert Bosch A/S
Telegrafvej 1
2750 Ballerup, Danmark

  +45 44 89 82 11

http://www.bosch.dk

Modtag nyheder fra Robert Bosch A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire