Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
29/09-03   -   Pressemeddelelse

Spørg maskinen! Første batteri bore- /skruemaskine med computerchip

Ny serie af bore-/skruemaskiner fra Bosch fortæller, hvor meget strøm der er på batteriet og hjælper brugeren med at indstille maskinen korrekt

Er du i tvivl om, hvilket gear og momenttrin, du skal bruge til en bestemt opgave? Så spørg maskinen!

Nej, det er ikke en fjern fremtidsvision. Med de nye batteri bore- /skruemaskiner fra Bosch er det blevet virkelighed. Skal du for eksempel skrue en 6 mm skrue i hårdt træ, så taster du det ind på et display, der sidder bag på maskinen. Og straks får du oplyst den korrekte indstilling af både gear og momentindstilling. Det sørger den indbyggede computerchip for. Uanset om du skal bore eller skrue, om det er små eller store huller/skruer, eller om materialet er metal, hårdt eller blødt træ, så har chippen svaret parat.

Nemmere kan det ikke blive at bore og skrue korrekt.
På displayet kan du også se, hvis batteriet er ved at løbe tør for strøm. Når der kun er 10 procent strøm tilbage, lyser en lille lampe. Og du bliver advaret af en blinkende diode, hvis maskinen bruges forkert.

De nye batteri bore- /skruemaskiner fra Bosch er ikke kun udstyret med et fantastisk godt hoved. De har også fået tilført flere muskler. Uanset om du vælger 9,6 - 12 - 14,4 og 18 volt, så får du forbedret motorkraft, stærkere gearkasse og større kapacitet på batterierne. Modellerne hedder PSR 9,6 VE-2, PSR 12 VE-2, PSR 14,4 VE-2 og PSR 18 VE-2. Priser fra 899,- kroner.

Relevant information

http://www.bosch.dk


Pressekontakt


Firma

Robert Bosch A/S
Telegrafvej 1
2750 Ballerup, Danmark

  +45 44 89 82 11

http://www.bosch.dk

Modtag nyheder fra Robert Bosch A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire