Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
11/04-02   -   Pressemeddelelse

Stiksav med turbo

Ny Skil stiksav i et nyt spændende og ergonomisk design for optimal betjeningskomfort.

Ny Skil stiksav i et nyt spændende og ergonomisk design for optimal betjeningskomfort. Med kraftig 420 Watt motor, "clic" system for let og ubesværet skift af savklingen uden brug af værktøj samt "turbo" pendul funktion for hurtigere og lettere savning i træ. Den nyudviklede Skil 4260 stiksav med den brede centralt placerede afbryder, er et alsidigt, effektivt og brugervenligt stykke el-værktøj.

Nyudviklet klingeholder
Det optimale greb om værktøjet muliggør også føring af saven med kun én hånd, og dermed en meget høj grad af betjeningskomfort. Justering af sålen indtil 45 grader foregår let og ubesværet uden brug af værktøj. Væsentligt er det også, at den nyudviklede klingeholder både passer til savklinger med U-skaft og T-skaft.

Nøjagtig savning
Den kraftige motor kombineret med trinløs hastighedsregulering samt selvjusterende styrerulle, som støtter klingen, giver en mere nøjagtig og effektiv savning. Stiksaven har udgang for tilslutning af ekstern støvsuger. Den nye Skil 4260 stiksav kan leveres med og uden kuffert.

Relevant information

http://www.bosch.dk


Pressekontakt


Firma

Robert Bosch A/S
Telegrafvej 1
2750 Ballerup, Danmark

  +45 44 89 82 11

http://www.bosch.dk

Modtag nyheder fra Robert Bosch A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire