Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
29/01-02   -   Pressemeddelelse

Rent arbejde

Nye hamre i 5-kg klassen med højere ydelse og vibrationsdæmpet håndgreb.

Den nye borehammer GBH 5-40 DE med turbo har fået øget styrken med hele 20%, og med ny effektiv smøring af slagværk, gear og værktøjsholder er levetiden nu 30% længere. Slaghammeren GSH 5 E har nu en slageffekt på 12 J. Ydelser som de professionelle vil lægge mærke til som bedst i denne klasse.

Begge hammertyper har nu Bosch patenteret Vibration Control. Det er en effektiv vibrationsdæmpning af håndgrebet, som reducerer belastningen, øger sikkerheden og giver hurtigere arbejdsresultater

Fuld kraft fra starten
Den optagne effekt er øget til 1100 watt mod tidligere 950 watt, og der er fuld kraft på begge hamre fra starten. Fælles for hamrene er også Vario-Lock, Constant Electronic, et robust metalkabinet i kompakt design med god balance, samt lynhurtigt værktøjsskift og slidstærk kraftoverførsel med Bosch SDS-max systemet.

Nye Bosch støvsugere med Plus-clean filterrensning.

To støvsugere til alle behov
Bosch introducerer nu to nye kompakte støvsugere, som effektivt klarer alt fra det groveste snavs til det fineste støv.

Den kompakte universal-støvsuger til grov og våd tilsmudsning, eller beton- og stenstøvsugeren, som er optimeret til opsugning af sten- og finstøv. Den automatiske fjernbetjening tænder og slukker støvsugeren sammen med el-værktøjet, blid opstart skåner motoren, og bekvem transport sikres af det robuste kørestel med stabile hjul.

Effektiv filterrensning = 100% sugeeffekt
Bosch støvsugernes nye Plus-clean filterteknik med stor filter-flade og effektiv elektromagnetisk rensning sikrer altid 100% suge-effekt. Filteret kan også anvendes ved opsugning af vand og støvsugerens automatiske vandstop slår motoren fra, når maksimum vandmængden er nået.

Relevant information

http://www.bosch.dk


Pressekontakt


Firma

Robert Bosch A/S
Telegrafvej 1
2750 Ballerup, Danmark

  +45 44 89 82 11

http://www.bosch.dk

Modtag nyheder fra Robert Bosch A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire