Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
19/03-01   -   Pressemeddelelse

Bosch hamre får flere kræfter

2. generation af Bosch 7 kg Turbo Power borehammer og 27 kg slaghammer/opbrydningshammer har fået større styrke.

Bosch introducerer nu borehammeren GBH 7-45 med Turbo-power, som afløser for den velkendte GBH 7. Den nye hammer har både fået højere effekt og støre slagstyrke - til uændret pris. GBH 7-45 er en nyhed med overlegne præstationer i kraft og teknik.

20% højere ydelse med Turbo-power
Ved skift til mejseldrift kobles turboen automatisk til. Det giver 20% højere ydelse og en slagstyrke på 14J ved mejsling mod tidligere 11J. Det er en ydelse, der er helt enestående i denne hammerklasse. Det betyder lettere og hurtigere arbejde ved gennembrydning, tilpasning og nedrivning af beton.
Den store styrke opnås med en optagen effekt på 1250 watt mod tidligere 1150 watt. Med SDS-max systemet sikres lynhurtig skift, sikker låsning af værkstøjet og effektiv overførsel af drejningsmomentet.

Fuld styrke i beton
Den nye borehammer giver præcis den kraft og det slagantal til borehovedet, der er brug for. Det betyder rationelt og effektivt borearbejde i beton. Indstilling af omdrejningstallet mellem 100 og 240 omdr./min. og et slagantal mellem 1200 og 2800 omdr./min. Der er automatisk låseanordning ved mejseldrift, samt Vario-Lock med mulighed for fastlåsning i 16 forskellige mejselpositioner. Det kompakte strømlinede ergonomiske design giver sammen med den effektive vibrationsdæmpning stor betjeningskomfort.

"Den gule" fra Bosch
Også den store gule slaghammer/opbrydningshammer er blevet udviklet og forbedret på flere områder. GSH 27 hedder den nye model, der afløser USH 27. Den optagne effekt er nu øget fra 1800 til 1900 watt og slagstyrken fra 50 til 60 J. Det giver overlegne præstationer og en brydningsevne op kg/h 2714. Samtidig har den nye model forbedret vibrationsdæmpning og forstærkede håndtag. Vægt og pris er uændret.

Relevant information

http://www.bosch.dk


Pressekontakt


Firma

Robert Bosch A/S
Telegrafvej 1
2750 Ballerup, Danmark

  +45 44 89 82 11

http://www.bosch.dk

Modtag nyheder fra Robert Bosch A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire