Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
06/11-06   -   Pressemeddelelse

Bosch og Peugeot - fælles udvikling af dieselracerbilen Peugeot 908

Endnu en dieselbil med Bosch Common Rail system til start i Le Mans 2007

Bosch udvikler et specielt tilpasset Common Rail system til den nye langdistance-racerbil fra Peugeot Sport. Peugeot 908, som blev præsenteret den
28. september 2006 på messen "Mondial de l´Automobile" i Paris, har den mest moderne dieselteknik og vil i 2007 for første gang stille op til start og deltage i 24-timers løbet på Le Mans i juni 2007. Netop i Frankrig har serieproducerede dieselkøretøjer allerede overbevist mange bilister med sine fordele, høj ydelse og lavt forbrug. Godt to tredjedele af alle nyindregistrerede personbiler var i 2005 udstyret med en dieselmotor.

Bosch leverer det komplette Common Rail indsprøjtningssystem til 12-cylinder motoren i racerbilen, som Peugeot Sport har præsenteret. Det består af højtrykspumper, fælles brændstoftilførsel (Rail), Piezo-Inline-injektorer samt styreenheden, hvor alle relevante sensordata samles. "Bosch leverer allerede diesel-indsprøjtningsteknik til et stort antal seriefremstillede Peugeot modeller", siger dr. Ulrich Dohle, medlem af ledelsen i Bosch Dieselsystemer. "Vi glæder os nu til også inden for racerløb at kunne bidrage til succesen for Peugeot."

Bosch har samlet alle sine motorsportsaktiviteter i en separat enhed, Bosch Motorsport. Den er en del af datterselskabet Bosch Engineering GmbH, som er specialist i ingeniøropgaver. Der kan man se tilbage på en lang tradition: Allerede i 1903 hjalp teknik fra Bosch for første gang racerkørere til sejr.

Relevant information

http://www.bosch.dk


Pressekontakt


Firma

Robert Bosch A/S
Telegrafvej 1
2750 Ballerup, Danmark

  +45 44 89 82 11

http://www.bosch.dk

Modtag nyheder fra Robert Bosch A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire