Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
12/02-13   -   Pressemeddelelse

Nyt partnerkoncept sikrer endnu højere kvalitet fra Bosch Termoteknik

Et nyt partnerkoncept fra Bosch Termoteknik skal kvalitetssikre Bosch-gruppens varmeløsninger endnu bedre. Samtidig udfaser Bosch IVT-varmepumperne som led i konsolideringen på det danske marked.

For at konsolidere sin position på markedet har Bosch Termoteknik i Danmark valgt fremover udelukkende at fokusere på sit stærkeste forbrugerbrand, nemlig Bosch. Det betyder, at brandet IVT i løbet af 2013 vil blive udfaset på det danske marked. Det svenske varmepumpemærke, IVT, har eksisteret i Danmark som en del af Bosch-koncernen, der siden 2005 har solgt varmepumper af både Bosch- og IVT-mærket. Nu har Bosch Termoteknik i Danmark af strategiske årsager valgt udelukkende at satse på Bosch-brandet og udfase IVT. Dette tiltag gælder kun i Danmark; IVT forhandles fortsat i andre lande, oplyser Bosch Termoteknik.

Nyt partnerkoncept
Samtidig introducerer Bosch et helt nyt partnerkoncept på det danske marked: Bosch Climate Partner - og alle IVT-forhandlere i Danmark er blevet tilbudt at indgå i det nye Climate Partner-koncept for på den måde at fortsætte deres forretning med Bosch-produkter. Climate Partner-konceptet skal gøre det mere gennemskueligt for kunden at vælge den rigtige varmeløsning og installatør og har fokus på kvalitetssikring i hele processen fra køb til installation og ibrugtagning.

Kunden i centrum
Der er høje krav forbundet med at blive en Bosch Climate Partner, som til gengæld opnår en udvidet garanti på varmepumper på 5 år. Kvalitetsstemplet Bosch Climate Partner gives kun til de installatører, som lægger ekstra vægt på høj kvalitet i varmeløsningerne.
"Virksomheden skal leve op til en række krav inden for uddannelse, kvalitet og kundeservice. Bosch Climate Partnere skal nemlig være synonym med god kundeservice fra start til slut. Det betyder eksempelvis kvalificeret rådgivning, kompetente og gennemarbejdede installationer samt en grundig instruktion til kunden i brug af produktet," lyder det fra Bosch Termoteknik.

Garanti for kvalitet
En af styrkerne ved at vælge en Bosch Climate Partner er, at installationen foretages af specialiserede installatører, som har et indgående kendskab til netop de installerede produkter - det sikrer, at kunden altid får en varmeløsning af høj kvalitet. For netop viden, specialkompetencer, service og høj produktkvalitet er helt centrale elementer, når det handler om varmeløsninger. De fleste varmeløsninger som varmepumper eller gasfyr holder i 12-15 år, hvis de bliver serviceret, som de skal. For at sikre den bedste økonomi og levetid på varmeløsningen kræver det, at installatøren har en dybdegående viden om de produkter, han sælger, at han formår at installere og servicere dem korrekt og forstår at instruere kunden præcist i brugen.

Høje krav til Climate Partner-certificering
- Og det kan installatøren, hvis han er en Bosch Climate Partner. For at blive Bosch Climate Partner skal virksomheden blandt andet løbende deltage på Boschs tekniske kurser for at følge den seneste udvikling. Og som medlem af en garantiordning skal virksomheden naturligvis også have de rette autorisationer og kvalitetssikrings-ordninger for at installere varmeløsninger.

Relevant information

http://www.bosch.dk


Pressekontakt


Firma

Robert Bosch A/S
Telegrafvej 1
2750 Ballerup, Danmark

  +45 44 89 82 11

http://www.bosch.dk

Modtag nyheder fra Robert Bosch A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire