Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
21/06-10   -   Pressemeddelelse

ROSK DIN RØV på Roskilde Festival!

Et af Københavns største DJ-teams hooker up på Roskilde Festivalens skate-scene og sætter mere ild i festen på søndag d. 27. juni.

Det er første gang at DJ-teamet prøver kræfter med den mægtige festival - normalt holder de til på de skråbrædder, en lørdag om måneden på Rust's mainstage på Nørrebro under navnet RUST DIN RØV!

Men nu er det Roskilde's røv, der får sig en tur på dansegulvet og campingområdet får den første store DJ-fest, lige efter at ICE AGE har punket færdig på Pavillion Jr. Scenen. Navnet bliver omdøbt for denne ene gangs skyld, for at give det en smag af Roskilde... ergo: ROSK DIN RØV!

'Det er en meget stor ting at få lov til at spille på Roskilde! Nu smider vi det bedste af hvad vi har, efter Roskilde-publikummet, som vi glæder os vildt meget til at spille for', udtaler Johannes Dybkjær Andersson - der er 1/6 af DJ-teamet.

Der er ingen tvivl om, at der bliver leveret elektro, pop, beats, clash og riffs i et højt og rasende tempo, når ROSK DIN RØV! slipper bassen løs i skikkelse af: Cecilie Brandel (DameUlove), Mia Stampe-Visti (KittyKats), Røde Henrik (Plejefamilien), JoJo DJ-team (RebekkaMaria) og Carsten Holm (P3).

Mottoet er, som altid: Det er gulvet der bestemmer hvad der bliver fyret op under - at være på gulvet til ROSK DIN RØV! vil være som at være med til den gode privatfest, der bliver talt om i lang tid bagefter - nøjagtig som den månedlige nat er på Rust, når DJ-teamet holder til bag pulten.

Roskilde bliver lagt ned søndag d. 27. juni kl. 22-24 på Skatescenen. Vi ses på Roskilde. Det bliver en fantastisk festival!

Husk! Vi twitter direkte fra settet. Find og følg os på http://twitter.com/RustDinRov hvis du kan

For mere info, kontakt:
Johannes Dybkjær Andersson Tlf: 2291 3017
Carsten Holm Tlf: 2129 7065

Relevant information

http://twitter.com/RustDinRov


Pressekontakt


Firma

Rust Din Røv! / Rust
Guldbergsgade 8
2200 København N, Danmark

  21297065
  21297065

http://twitter.com/RustDinRov

Modtag nyheder fra Rust Din Røv! / Rust på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire