Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
20/05-10   -   Pressemeddelelse

Sagitta - nyt navn - samme sunde forretning

Den danske IT virksomheder Broadcom skifter navn efter, at Højesteret har afgjort en årelang strid med det amerikanske chipfirma Broadcom.

Sagens kerne har gået på retten til at benytte navnet Broadcom i Danmark. Ikke fordi der er nogen som helst sammenfald i ydelser eller kundegrundlag. Den danske IT-Virksomhed Broadcom leverer Fiber Access, Internet, Serverhosting, IP-TV og IP-Telefoni til virksomheder og boligforeninger i hele Danmark, mens amerikanske Broadcom Corporation primært producerer mikrochips til optagelse, transmission og gengivelse af lyd.

Efter Højesterets dom har administrerende direktør i Danske Broadcom Kaare Siesing denne kommentar: "Vi må bare acceptere rettens dom og erkende, at i denne sammenhæng er vi lillebror. Den amerikanske navnebror har betydelig flere ressourcer til brug for advokater og retssager end vi kan mønstre".

Den danske IT-virksomhed har valgt at benytte navnet Sagitta fremover. Navnet har været registreret, som er et af virksomhedens binavne i en del år og stammer fra stjernebilledet Pilen, der kan ses på den nordlige himmelkugle.

"Det navn passer rigtig godt på os. Vi har lige siden starten tilbage i 2004 været en pil i IT Branchen. Vi har haft konstant vækst. Vi har haft overskud på den primære drift hvert eneste år. Vi er kommet godt igennem finanskrisen og så opererer vi kun under de nordlige himmelstrøg." siger Kaare Siesing med et smil på læben.

For yderligere information kontakt

Kaare Siesing, Adm. Dir., ks@sagitta.dk, 40 84 19 34
Eller Niels-Henrik Ørstrup, Salgschef, 40 10 37 37

Relevant information

http://www.sagitta.dk


Pressekontakt


Firma

Sagitta ApS
Hørslætten 5
2630 Tåstrup, Danmark

  8230 8000

http://www.sagitta.dk

Modtag nyheder fra Sagitta ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire