Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
03/02-10   -   Pressemeddelelse

Spar multimedieskatten - Samsung C5212 med dobbelt simkort

Samsungs C5212 har plads til to SIM-kort. På den måde kan man have to forskellige telefonnumre til den samme mobil. En smart og praktisk løsning for arbejdspladsen og for rejsende og andre prisbevidste mobilbrugere.

Der er plads til to forskellige telefonnumre i Samsungs nye mobiltelefon C5212. Den har nemlig plads til to SIM-kort og dermed to abonnementer. Du kan vælge at bruge to abonnementer samtidig til indgående opkald eller lade det ene holde en pause, mens kun det andet er aktivt. Med den lille knap på mobilens side er det nemt at skifte mellem to forskellige abonnementer. Eller du kan sætte mobilen til at ændre dine abonnementer automatisk efter en specifik tidsindstilling.

I øvrigt kan hvert SIM-kort have sin egen ringetone. Og hvis et abonnement tilfældigvis måtte være inaktivt, kan du via det andet SIM-kort stadig få adgang til mobilens kontakt­oplysninger i den fælles telefonbog. Sidst men ikke mindst kan du have fire opkald i gang samtidig - to per SIM-kort.

Dobbelt så mange muligheder
At have adgang til to abonnementer samtidig kan være både smart og sundt for pengepungen.

Både arbejds- og privatabonnement i samme mobil. Med C5212 kan man både have sit arbejds- og sit privatabonnement i én og samme mobiltelefon. Skift selv mellem dem ved at trykke på knappen på mobilens side eller tidsindstil mobiltelefon, og den skifter automatisk, når arbejdsdagen er overstået.

Prisbevidsthed. Hav abonnementer fra forskellige operatører. Flere operatører tilbyder gratis opkald inden for deres netværk, og med C5212 er det muligt med én mobil at udnytte to forskellige typer tilbud.

Udlandsrejser. Det kan være en dyr fornøjelse at modtage opkald til ens danske mobil­abonnement, mens man er i udlandet. En praktisk løsning kan være at købe et taletidskort i udlandet og udelukkende bruge dét til at ordne situationen derhjemme og til at ringe inden­­for landets egne grænser. Mange gange er et udenlandsk taletidskort også billigere at ringe hjem med, end hvis du bruger dit danske. Med C5212s plads til to SIM-kort er du stadig tilgængelig gennem dit sædvanlige danske abonnement, hvilket er vigtigt for mange, selvom de er ude at rejse.

Fakta: C5212 er en GSM-mobil med knaptastatur. Den har en 2,2 tommer stor LCD-skærm. Batteriet er på 1000 mAh med op til fire timers taletid - alternativt 200 timer på standby. Medieafspiller, kamera og FM-radio. På markedet til februar. Pris: 1295 kr.

Relevant information

http://www.samsung.com/dk/


Pressekontakt


Firma

Samsung Electronics
Sydhavnsgade 18 2
2450 København SV, Danmark

  22 65 52 59

http://www.samsung.com/dk/

Modtag nyheder fra Samsung Electronics på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire