Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
26/03-10   -   Pressemeddelelse

Samsung først i verden med en 3D blu-ray afspiller

I løbet af april er der premiere på verdens første 3D blu-ray afspiller, Samsung BD-C6900. Og eftersom BD-C6900 understøtter 3D-branchestandarden, kan den sluttes til alle 3D-forberedte TV, som følger standarden.

I løbet af april er Samsungs første blu-ray afspillere BD-C6900 på plads på butikshylderne.

Interessen for film i 3D vokser. Der kommer flere og flere film, og i biografen har 3D-film allerede fået deres gennembrud. Monsters vs. Aliens er et eksempel på en blu-rayfilm, som bliver udgivet i 3D.

For at kunne se 3D-film skal man have et 3D-forberedt TV samt 3D-briller. Samsungs blu-ray afspiller BD-C6900 understøtter branchens standard for 3D, hvilket indebærer, at den kan sluttes til alle slags TV, som understøtter samme 3D-standard, og som har hdmi 1.4 (3D).

Naturligvis afspiller BD-C6900 også almindelige blu-ray- og dvd-titler. Derudover har den internet@tv med platformen til Samsung Apps. Med BD-C6900 koblet til internettet - trådløst eller via kabel - er internet@tv genvejen til flere tjenester på internettet, som kan vises direkte på TV'et, eksempelvis YouTube.

Samsungs 3D-TV kommer til april. Den vejledende udsalgspris er 3.000 kroner.

Presserum med fotos: http://www.samsung.com/dk/news/main.do

Relevant information

http://www.samsung.com/dk/


Billeder


Pressekontakt


Firma

Samsung Electronics
Sydhavnsgade 18 2
2450 København SV, Danmark

  22 65 52 59

http://www.samsung.com/dk/

Modtag nyheder fra Samsung Electronics på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire