Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
28/06-10   -   Pressemeddelelse

Ingen ventetid med Samsung

Nu er det slut med ventetiden - Samsung lancerer en ny og revolutionerende hurtig opstartsfunktion til bærbare computere. Kun tre sekunder tager det at starte den bærbare op, så den er fuldt funktionel i Microsoft Windows 7.

Den første netbook med den hurtige opstartsfunktion bliver Samsungs tyndeste og letteste netbook N230.

Tænk på, hvis du kunne slippe for at vente på din bærbares opstartsfase, inden du kan surfe, vise billeder eller læse dokumenter - den drøm gør Samsung nu til en realitet.

En, to, tre - og du er på

Med Samsungs nye unikke hurtig-start funktion tager det kun tre sekunder fra du tænder din bærbare computer, til den er funktionsdygtig.

Sig farvel til fortidens dobbelte operativsystemer med begrænset anvendelse. Samsungs ingeniører har nu skabt en hurtig-start funktion med fuld funktionalitet i Microsoft Windows 7. I praksis fungerer det sådan, at alle indstillinger gemmes automatisk på harddisken når du lukker skærmen eller trykker på sluk-knappen. Og idet computeren ikke går på standby, men lukker helt ned, kan du endda fjerne batteriet uden risiko for, at oplysningerne forsvinder. Når du så åbner skærmen igen, tager det kun tre sekunder for computeren at starte op, og du kan nu nemt fortsætte hvor du slap.

Modellerne

Samsungs nye netbooks bliver de første, der er udstyret med hurtig-start funktionen.

Det nyeste medlem i Samsungs netbook-familie er den ultratynde N230. Det er Samsungs tyndeste og letteste netbook til dato og vejer kun 1 kg. Udover den nye hurtig-start funktion har N230 en energibesparende 10,1 tommers LED skærm, og et batteri med en levetid på syv timer. Dette kombineret med det slanke design og ergonomiske tastatur, gør N230 til den perfekte netbook for dig, der ønsker at have din bærbare med på farten.

Samsungs modeller N150, N210 og N220 er blevet opgraderet. De kommer nu med den nye hurtig-start funktion og øget batterikapacitiet på yderligere to timer. Batteriets levetid på N210 og N220 er nu på helt op til 14 timer. De nye modeller har fuld DLNA-understøttelse gennem 'Allshare' så du kan forbinde netbooken med andre trådløse enheder. De opgraderede modeller hedder nu N150 Plus, N210 Plus og N220 Plus.

Fakta: Et fælles træk ved N230, N210 Plus og N220 Plus er, at de alle har 10,1" store LED-skærme. Processoren er en Intel Atom N450, Intel NM10-chipset og grafikenhed Intel GMA3150. Harddisken er 250 GB. Modellerne er i butikkerne til juli. Den forventede pris bliver 3200 kroner.

Relevant information

http://www.samsung.com/dk/


Billeder


Pressekontakt


Firma

Samsung Electronics
Sydhavnsgade 18 2
2450 København SV, Danmark

  22 65 52 59

http://www.samsung.com/dk/

Modtag nyheder fra Samsung Electronics på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire