Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
21/02-11   -   Pressemeddelelse

Overraskende let og usandsynlig stærk

Det kan være hårdt at se godt ud. Trods et slankt og aerodynamisk design er Samsungs nye 9-serie notebook usandsynlig hårdfør. Det gør 9-serien perfekt til et travlt liv på farten. Og med sine bløde sanselige former og smukt udformede funktioner, er 9-serien samtidig den ultimative accessorie til den stilbevidste forbruger.

Uovertruffen design
Ligesom vi udtrykker, hvem vi er gennem vores påklædning og boligindretning, er vi, som forbrugere i dag, i stigende grad begyndt at efterspørge TV, mobiltelefoner og bærbare computere, der passer til vores identitet og livsstil. Til et lækkert outfit hører også en lækker bærbar. Det ved Samsung - og igennem de seneste år er design blevet et nøgleord for produktudviklingen. Samsungs nye 9-serie notebook er det seneste eksempel herpå.

9-serie notebooken har et naturligt bølget design, inspireret af de slanke linjer og den sofistikerede elegance, man normalt forbinder med en førsteklasses sportsvogn. Den slanke silhuet giver associationer til hurtighed og performance, og med en højde på kun 16 mm fremstår den næsten usynlig set fra siden. Samtidig maksimerer den naturligt buede form notebookens ergonomiske appeal, hvilket gør den let at bruge, og giver et godt og afslappet greb.

"I udviklingen af 9-serie notebooken har Samsung ønsket at give brugeren en uforglemmelig og førsteklasses designoplevelse. 9-serien kombinerer elegant styling, høj performance og brugervenlighed i én tynd og ultralet indpakning" siger Casper Tinus Sanderhage, salgschef for Samsung Danmarks IT-division.

Usandsynlig hårdfør
Men 9-serien er ikke kun smuk at se på - Samsungs nye notebook er samtidig fremstillet af Duralumin, et materiale der anvendes i avanceret flyproduktion, og er dobbelt så holdbart som almindelig aluminium. Alt imens 9-serien blot vejer 1,3 kilo. Udover et hårdført ydre rummer 9-serien også Samsungs nye ultraeffektive Lithium Polymer batteri, der giver op til 6,5 timers batterilevetid - perfekt til effektivt arbejde på den lange fly- eller togrejse.

Ultraskarp skærm
Og så kan 9-serie notebooken samtidig prale af en enestående høj skærmkvalitet. Faktisk er den 100% lysere end almindelige skærme. Film og spil bringes til live med en utrolig klarhed og virkelighedstro farvegengivelse. Den høje skærmkvalitet og indbyggede lyssensorer giver samtidig knivskarpe billeder, både når skærmen ses fra siden eller i skarpt sollys, fordi skærmen automatisk tilpasser sig omgivelserne.

Samsungs 9-serie kommer i butikkerne i løbet af forsommeren. Den forventede pris er 12.000 kroner.

Fakta
9-serien notebooken er udstyret med Intel® CoreTM i5 Processor 380UV(1.33 GHz, 3MB). Genuine Windows® 7 Home Premium (64 bit) / Windows® 7 Professional (64 bit) operativsystem og 4GB DDR3 hukommelse. 128GB Solid State Drive (SSD) harddisk. 13,3" HD LED-bagbelyst SuperBright Plus display i opløsningen 1366x768 430Nits. Intel HD GT2Integrated Graphics grafikkort og Lithium Polymer batteri med op til 7 timers batterilevetid. Størrelse: 16 millimeter tynd. Vægt, 1,3 KG.

Relevant information

http://www.samsung.com/dk/


Billeder


Pressekontakt


Firma

Samsung Electronics
Sydhavnsgade 18 2
2450 København SV, Danmark

  22 65 52 59

http://www.samsung.com/dk/

Modtag nyheder fra Samsung Electronics på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire