Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
22/12-11   -   Pressemeddelelse

Samsung lancerer laserprinter til tablets og mobiltelefoner

Udskriv direkte fra din mobil eller tablet med Samsungs nye laserprinter, ML-2165W. Printeren tilsluttes via WiFi-Direct, så du har ikke brug for hverken apps, trådløse netværk eller drivere for at forbinde enhederne. Med sit kompakte format er ML-2165W det perfekte tilbehør til både mobil, tablet og computer.

Vi er mange, som bruger vores mobil og tablet på samme måde, som vi brugte vores computer for bare få år siden. Via mobilen og tablet-pc'en har vi i dag adgang til digitale dokumenter såsom billetter, reservationsbekræftelser og anden vigtig information, der skal printes. Tidligere har det været besværligt at koble mobilen og tablet-pc'en til en printer, men Samsung har taget udfordringen op og lancerer nu den brugervenlige laserprinter, ML-2165W.

Nem at tilslutte
ML-2165W er Samsungs første laserprinter med WiFi-Direct. Det betyder, at alle mobiler og tablets, der undersøtter WiFi kan tilsluttes til ML-2165W, uden at du behøver særlige apps, trådløse netværk eller Bluetooth forbindelse. Og med WiFi-Direct skal du heller ikke bruge drivere for at enhederne kan tale sammen. Af Samsung nuværende mobiler og tablets understøtter Galaxy S II, Galaxy Note, Galaxy Tab 7.7, Galaxy Tab 8.9 og Galaxy Tab 10.1 WiFi-Direct (for tablets kan der kræves en opgradering af softwaren til Android 3.2, som kan hentes gratis på Samsungs hjemmeside). Læs mere om WiFi-Direct på www.wi-fi.org.

Også til computere
ML-2165W er naturligvis også en udmærket printer til både stationære og bærbare computere, og da den er trådløs, er der ikke brug for kabler for at tilslutte den. ML-2165W er en af markedets mindste laserprintere og er kun lidt større end et A4-papir, så den er let at få plads til på skrivebordet. ML-2165W udskriver 20 sort-hvid A4-ark i minuttet og har et støjniveau på blot 50 decibel.

Fakta: Samsung ML-2165W er en laserprinter til sort-hvid udskrift i A4. Udskriver 20 A4-ark i minuttet med en opløsning på 1200x1200 dpi med under 50 decibel i støjniveau. Opstarter på mindre end ni sekunder. Indbygget hukommelse på otte megabyte. Kassetten kan klare 150 stykker 80-gramspapir. Måler: 380x267x228 millimeter og har en vægt på under fem kilo. Er i butikkerne til februar til vejledende en udsalgspris på 710 kroner.

Relevant information

http://www.samsung.com/dk/


Billeder


Pressekontakt


Firma

Samsung Electronics
Sydhavnsgade 18 2
2450 København SV, Danmark

  22 65 52 59

http://www.samsung.com/dk/

Modtag nyheder fra Samsung Electronics på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire