Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
27/11-09   -   Pressemeddelelse

Sandberg på gaden?

Sandberg har søsat en helt ny serie af produkter under navnet "StreetGear". Der er tale om produkter målrettet aldersgruppen 12-29 år, hvor design, wearability og komfort skal gå op i en højere enhed med høj kvalitet og ydelse. For første gang i varemærkets historie brydes der med de lilla og gule farver på emballagerne. Friske dekorationer, praktiske løsninger og høj brugskvalitet skal appellere til den attraktive og købestærke målgruppe.

Det første produkt i serien, Sandberg StreetBlaster, er netop udkommet. Det udstråler kvalitet og enkelhed i designet. Størrelsen gør det flotte headset til en synlig beklædningsgenstand. En smart bøjleløsning gør at StreetBlaster kan swoppes fra person til person uden at behøve at blive indstillet. Rigtig lækkert, når "du også lige skal høre den her".

I kategorien af praktiske løsninger har Sandberg valgt at lægge to kabler i pakken. Det lange kabel har indbygget mikrofon, så man kan bruge det hjemme foran computeren til voicechat og spil. Det korte kabel er genialt når man er på farten med en iPod® eller anden medieafspiller i lommen.

Martin Hollerup, adm. direktør forklarer om den nye serie: "Den målgruppe vi har med at gøre her er købestærk og kvalitetsbevidst. De vil gerne flashe deres nyeste gadgets, og såvel drenge som piger går op i både teknisk kvalitet og funktionen som beklædningsgenstand. Jeg er meget stolt af StreetBlaster, som teknisk set er på et meget højt niveau, men samtidig rammer fuldstændig rigtigt mht design. Derudover er det en spændende nyskabelse for vores efterhånden gamle varemærke, at relancere os under en yngre profil. Vi forventer os rigtig meget af det her."

Sandberg StreetBlaster vil snart være at finde i de fleste butikker.

Relevant information

http://www.sandberg.it


Pressekontakt


Firma

Sandberg A/S
Bregnerødvej 144 D1
3460 Birkerød, Danmark

  +45 48 22 22 90
  +45 48 22 22 90

http://www.sandberg.it

Modtag nyheder fra Sandberg A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire