Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
16/06-10   -   Pressemeddelelse

Verdens mindste kombinerede modtager?

Sandberg har sendt en lillebitte - meget lillebitte - tingest på markedet. Den ser virkelig ikke ud af meget og stritter kun ganske lidt ud af siden på computeren, når den er sat i USB-stikket. Nok er den lille udvendigt, men indvendigt er der både en kraftig digital TV-Modtager, FM-modtager og endda DAB-radio modtager.

Efter udpakning sidder man foruden selve modtageren med en stue-antenne, et lille adapterstik og en skive software samt en forståelig brugsanvisning og et garantikort. Først installeres driver og brugerprogram. Nemt og hurtigt. Herefter sættes adapteren i USB-stikket og den genkendes hurtigt af computeren.

Nu skal man vælge antenne. Der medfølger en lille stueantenne, som mange steder fungerer ganske fint. Men hvis man har en antenne på taget, vil den helt sikkert give et bedre resultat. Det lille adapterstik bruges til at tilslutte et almindeligt antennestik fra f.eks. en tagantenne. Her er det vigtigt at være opmærksom på, at der ikke er signaldækning alle steder, så det er en god idé at tjekke dækningen i ens område inden man køber donglen.

Det var det! Så er der hul igennem. Nu er computeren omdannet til et mediecenter med både digital-TV, FM-Radio og DAB Radio. Dertil skal lægges at programmet kan hente friske programoversigter og iøvrigt understøtter Text-TV, Mpeg2 og Mpeg4 samt de forskellige standarder for undertekster. Alt præsenteres imponerende flot.

Men her stopper festen ikke! Det medfølgende program giver mulighed for at optage programmer, pause live programmer og tage snapshots af skærmbilleder. Optagelser kan selvfølgelig også timer-styres.

Anders Petersen, produktchef hos Sandberg A/S, siger om den forsvindende lille gadget: "Først kom turen til Bluetooth, så var det Wi-Fi og nu er det digital-TV, vi gør helt vildt småt. Personligt er jeg godt tilfreds med at vi har fået lagt så mange funktioner ind i enheden. Normalt må man gå på kompromis med funktionalitet, når man gør tingene supersmå, men vi har faktisk gået den anden vej og lagt flere funktioner end normalt i modtageren, og samtidig gjort den mindre end konkurrenterne. Jeg kender ikke alle modtagere på markedet, men jeg tør næsten garantere at det her er verdens mindste, kombinerede modtager med så mange funktioner."

På spørgsmålet om hvem der egentlig har brug for, at sådan en kombineret modtager skal være så lille, svarer produktchefen: "Det her er mobilitet. Ultra mobilitet. Denne enhed vil blive fast tilbehør til tusindvis af bærbare computere. Så har man radio og TV med sig overalt. I bilen, på camping, på hotelværelset - i frikvarteret. Det er fuld mobilitet. Nok kan man også se TV og høre radio over nettet, men det mobile datanet er slet ikke udviklet nok til at kunne bære TV i en tilstrækkelig kvalitet. Når vi snakker mobilitet, skal alt andet end skærme og tastaturer være så småt som muligt."

Sandberg Mini DVB-T Dongle er netop nu på vej ud i butikker over hele Europa. Nærmeste forhandler findes på www.sandberg.it, hvor man også kan bestille og få leveret fra en lokal webshop.

Relevant information

http://www.sandberg.it


Billeder


Pressekontakt


Firma

Sandberg A/S
Bregnerødvej 144 D1
3460 Birkerød, Danmark

  +45 48 22 22 90
  +45 48 22 22 90

http://www.sandberg.it

Modtag nyheder fra Sandberg A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire