Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
19/12-11   -   Pressemeddelelse

SAPU Listen er online!

SAPU.dk har i den seneste tid arbejdet målrettet for at etablere nødvendige tekniske foranstaltninger til SAPU Listen, sådan som Datatilsynet og Datarådet har angivet som betingelse for at vi måtte føre listen som et advarselsregister.
Det betyder bl.a. at tidligere registreringer er blevet slettet, men også at der nu skal foreligge et objektivt kriterie inden man kan lave en indberetning af en lejer til SAPU Listen. Det kan f.eks. være, at lejer ikke har betalt aftalt leje til tiden, modtaget påkravsskrivelse og at udlejer efterfølgende har måtte ophæve lejemålet.

Andre typer af registreringer handler om bl.a. vedligehold og om hvorvidt lejer har brugt lejemålet til noget andet end det var givet tilladelse. For en del registreringer vil det være nødvendigt at udlejer har ført og vundet en sag ved huslejenævn eller boligret.

For at sikre at alt kommunikation til og fra SAPU Listen foregår krypteret og med maksimal sikkerhed er listen lanceret på en ny internet adresse - https://sapulisten.dk

Der skal anvendes SAPU brugernavn og kodeord for at bruge listen.

Vi glæder os til at hjælpe private udlejere med at undgå lejere som ikke har til hensigt at respektere lejemålet.


Relevant information

http://www.sapu.dk


Pressekontakt


Firma

SAPU.dk
Naverland 2
2600 Glostrup, Danmark

  +45 40 28 28 36

http://www.sapu.dk

Modtag nyheder fra SAPU.dk på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire