Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
14/12-11   -   Pressemeddelelse

Scandic åbner endnu et hotel i Norge

Scandic og Øgreid Eiendom har indgået en aftale om at bygge et helt nyt hotel i Stavanger centrum. Hotellet åbner i 2013.

Dette enestående, arkitektoniske hotel får en attraktiv beliggenhed i byen - tæt på Stavangers centrum. Hotellet får 210 værelser, inkl. handicapværelser. I gadeplan vil der være restaurant, lobby bar og mødelokaler. Der tilbydes mødefaciliteter for op til 300 personer, hvor det største, fleksible konferencelokale vil kunne modtage grupper med helt op til 100 personer. Bygningen får også parkeringskælder og vil naturligvis tilbyde alt, hvad man forventer af et Scandic-hotel, som f.eks. mini-butik, fitnessrum og et af de førende bæredygtighedsprogrammer på markedet.

"Scandic vokser med lynets hast i Norge - siden 2010 har vi fået 7 nye hoteller. Det er et meget vigtigt marked i Norden, og det er en fantastisk udvikling for Scandic i Norge", siger Scandics adm. direktør i Norge Svein Arild Steen-Mevold.

"Stavanger er en af Norges vigtigste byer med et hastigt voksende hotelmarked. Det er vores andet hotel her i byen, og det får en meget central placering. Samtidig udvides vores værelseskapacitet i Stavanger til i alt 450 værelser. Det nye Scandic i Stavanger bliver endnu et moderne og inspirerende hotel i vores kæde", slutter Svein Arild Steen-Mevold.

For yderligere information, kontakt:

Anette Larsen, kommunikationschef Scandic Danmark, tlf.: 23 68 04 61
anette.larsen(at)scandichotels.com

Kristine Schaug, pressechef, Scandic Norge, Tlf.: +47 905 02 778
E-mail: kristine.schaug(at)scandichotels.com

Svein Arild Steen-Mevold, adm. direktør, Scandic Norge, Tlf.: +47 951 79 390

Relevant information

http://www.scandichotels.dk


Pressekontakt


Firma

Scandic
Nansensgade 19, 7.
1365 København V., Danmark

  33 48 04 61
  23 68 04 61

http://www.scandichotels.dk

Modtag nyheder fra Scandic på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire