Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
20/04-11   -   Pressemeddelelse

Scandlines fragter flade og feriehungrende danskere på miniferie

Flad og feriehungrende? Kombinationen kan sagtens realiseres med en weekendtur til Berlin eller Hamburg. En ny weekendbillet fra Scandlines sikrer nu danskerne nemme og billige ture til Tysklands mest populære destinationer.

I 2010 slukkede i alt 500.000 danske pegefingre for en sengelampe i Berlin. Sammenlagt lagde 187.000 danskere vejen forbi Tysklands hovedstad, og landets næststørste by, Hamburg, var ligeledes et yndet rejsemål for danskere med udlængsel. Med mere end 153.000 overnatninger kom de danske turister tæt på en bronzemedalje i kategorien Hamburgs bedst besøgende turister i 2010 (Kilder: Berlin Tourismus & Hamburg Tourismus).

Tallene taler altså deres eget tydelige sprog, og det dansk-tyske færgerederi Scandlines lancerer derfor en ny weekendbillet, der skal hjælpe danskere med at komme hurtigt og billigt frem til de tyske yndlingsdestinationer:

"Vi har skabt en weekendbillet, der ikke alene gør rejsen til Tyskland billig. Med Scandlines nye weekendbillet opnår vores kunder også gode rabatter på oplevelser og hoteller," fortæller Brian L. Hansen, Product Manager hos Scandlines.

En weekendbillet til Hamburg med overfarten Rødby-Puttgarden koster 895 kroner og weekendturen til Berlin via Gedser-Rostock koster 999 kroner. Det svarer til en rabat på henholdsvis 14 og 33 procent. Begge billetter gælder for en personbil op til 6 meter.

Til begge destinationer udleveres en værdikupon med 20 procent rabat på parfume ombord. Hamburg-billetten inkluderer også 50 procent rabat til den gigantiske indendørs skiarena Snow Dome syd for Hamburg samt rabat på 7 forskellige Raphael Hotels i byen.

De specielle billetter gælder på udvalgte afgange fra Rødby eller Gedser torsdag og fredag og med retur mod Danmark søndag. Billetter kan bookes direkte på www.scandlines.dk og via Scandlines¹ servicecenter på telefon 33 15 15 15.

Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største rederier. Scandlines' kerneforretning består af transport af personer og fragt i trekantsområdet mellem Tyskland, Danmark og Sverige samt på ruterne til de baltiske lande og Finland. Scandlines transporterede i 2010 12,4 millioner passagerer, samt 2,8 millioner personbiler og 800.000 lastbiler og trailere, med det hovedmål for øje at yde en effektiv, pålidelig og konkurrencedygtig transportservice.

Relevant information

http://www.scandlines.dk


Pressekontakt


Firma

Scandlines Danmark A/S
Havneholmen 29, 6.sal
1561 København V, Danmark

  +49 4371 505391

http://www.scandlines.dk

Modtag nyheder fra Scandlines Danmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire