Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
13/06-12   -   Pressemeddelelse

Den danske tv-logistik bag sommerens EM nåede i mål

Alt udstyr til TV 2's transmissioner fra Polen transporterer Schenker A/S, så danske tv-seere ikke går glip af nogen mål under EM.

Varetransport og -logistik til TV 2's danske og nordiske transmissioner under fodbold-EM 2012 står Schenker A/S for. Ud over det omfangsrige tekniske udstyr har Schenker A/S sørget for, at også det øvrige materiale er på plads, så de danske tv-transmissioner kunne gå i luften, da landsholdet lørdag den 9. juni spillede sin første kamp mod Holland i Kharkiv, Ukraine.

Henrik Frederiksen, produktionschef TV 2 Sporten: "DB Schenker har med sine mange afdelinger i Danmark og Østeuropa den optimale forudsætning for en gnidningsfri logistik under årets fodbold-EM. Vi er derfor meget tilfredse med også at have Schenker A/S som logistikpartner på denne event. Vi har trygt overladt transportlogistikken til deres kompetente team, som vi allerede ved flere sportevents har haft gode erfaringer med." Aftalen omfatter udover al fortoldning også lokal distribution, returtransport, opbevaring, rådgivning og forsikring.

Det er Schenker A/S' projektafdeling i Aalborg med sit erfarne team af shippingfolk og logistikeksperter, der får de mange ender til at mødes, og som varetager den løbende kontakt til både TV 2 og det verdensomspændende netværk bag DB SCHENKERsportsevents.

Ib Pallesen, Schenker A/S' direktør Air/Ocean samt eventlogistik: "Vort DB SCHENKERsportsevents-team i Danmark er stolt over den tillidserklæring, der ligger i, at TV 2 atter har valgt os som partner til denne store begivenhed. Det afgørende er jo, at alt er på plads til rette tid, så hele nationen kan følge med i, hvordan vort landshold klarer sig. Tænk hvis '92 skulle gentage sig - her 20 år efter ... Og med sejren over Holland er vi jo godt på vej!"

DB SCHENKERsportsevents har på verdensplan mange års erfaring med tjenesteydelser og løsninger til store sportsevents og har flere gange leveret logistikken til de Olympiske Lege, FIFA World Cup og UEFA Euro.

Relevant information

http://www.logistics.dbschenker.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Schenker A/S
Helseholmen 31-39
2650 Hvidovre, Danmark

  36 86 95 56

http://www.logistics.dbschenker.dk

Modtag nyheder fra Schenker A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire