Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
03/02-12   -   Pressemeddelelse

Ny gratis App for iPhone guider deg raskt frem til riktig batteri

Batteriprodusenten Exide Technologies og Sønnak batterier lanserer en ny App for kjøretøy med navnet; Exide Battery Finder. Den lanseres nå på 12 språk i Europa, inkludert på norsk, hvor man kan finne riktig Sønnak eller Exide batteri. Med applikasjonen får du tilgang til en online katalog som guider deg fram til riktig batteri til din bil.
Exide gjør det enkelt å finne riktig batteri
Søkemulighetene er mange. Du kan søke på bilens registreringsnummer, bilmerke og modell eller batteriets artikkelnummer. I tillegg til å finne riktig batteri gir søket teknisk informasjon om batteriet samt bilder og illustrasjoner.

"Lanseringen av vår nye App viser en ny og moderne måte å finne tekniske data på. Den er tilgjengelig for både forbruker og verksteder som er avhengig av riktig informasjon raskt og enkelt. Med kun noen tastetrykk finner man riktig batteri hvor som helst og når som helst!" sier Magnus Ohlsson , Vise President, Exide Technologies, Sales and Marketing, Aftermarket Europe.

DEN FØRSTE I EUROPA
Exide Technologies er den første batteriprodusenten som lanserer en App av denne typen. Exide Battery Finder er gratis og er i første omgang tilgjengelig for iPhones. Den kan lastes ned via App Store ved å søke på "Exide" eller ´"Sønnak". Exide Technologies er i gang med å utvikle applikasjoner også til andre mobilløsninger.

Applikasjonen er utviklet i et samarbeid mellom Exide Technologies og TecDoc, som er en ledende leverandør av informasjon for reservedeler i elektronisk form på det europeiske marked.


Om Exide Technologies
Exide Technologies har virksomhet i mer enn 80 land og er en av verdens største produsenter av blybatterier. Selskapet har fire globale grupper: Transport Amerika, Transport Europa og resten av verden, Industrial Energy Americas, Industri Energi Europa og resten av verden, og tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester innenfor lagret elektrisk energi til industri og transportsektoren.
Transportdivisjonen tilbyr originale og reservedeler for biler, anleggsmaskiner, lastebiler, landbruks-og marine fartøyer, og ny teknologi for hybridkjøretøyer. Industrial Energy Division leverer batterier og ladere til blant annet telekommunikasjonssystemer, avbruddsfri strømforsyning, UPS, DC systemer, materialhåndtering, renhold og andre kommersielle kjøretøyer. Mer informasjon om Exide Technologies er tilgjengelig på: www.sonnak.no

Pressekontakt


Firma

Schmidts Radio A/S
Magtenbøllevej 140
5492 Vissenbjerg, Danmark

  +45 70 225 265
  +45 22 65 30 30

http://www.sro.dk

Modtag nyheder fra Schmidts Radio A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire