Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
27/06-12   -   Pressemeddelelse

SMS Passcode 6.1 avslører

SMS Passcode legger til posisjonsregistrering som ekstra faktor i sin sikkerhetsløsning. Det åpner for muligheten til å avsløre pågående "man in the middle"-angrep eller phishingangrep i sanntid. Løsningen kan tilpasses etter brukerens ønsker eller adferd.

SMS Passcode har nettopp lansert versjon 6.1 av sin 2-faktor autentisering, som nå også inneholder posisjonsregistrering. Den nye patentsøkte løsningen kan avsløre "man in the middle"-angrep og phishing i sanntid. De nye funksjonene kombineres med SMS Passcodes internasjonalt anerkjente sikkerhetsløsning, der påloggingen sender ut en kode som er bundet til det spesifikke påloggingsforsøket. Koden leveres til brukerens mobiltelefon via SMS, sikker e-post eller telefonsamtale.

Sikkerheten økes når påloggingen, i tillegg til passordet og mobiltelefonen, også baseres på brukerens plassering og påloggingshistorikk. Den nye løsningen har følgende funksjoner:

Posisjonsregistrering: En ny plattform for innsamling av informasjon. Informasjonen sammenlignes med brukerens adferd, plassering og informasjon om oppsettet til bedriften. Kombinasjonen av disse parametrene kan brukes til å enten avvise eller begrense tilgang, eller til å advare brukeren ved å gi beskjed om hvor påloggingen er registrert. Hvis brukeren mottar et varsel, får brukeren tilsendt en éngangskode via SMS som vanlig. Det nye i funksjonen er at meldingen inneholder informasjon om hvor brukeren befinner seg. Dermed vet man at man blir utsatt for et angrep hvis man logger på i København, og får melding om at man er i ferd med å logge seg på fra f.eks. Ukraina eller USA.

Adferdsbestemt pålogging: Den nye 6.1-versjonen gir mulighet for en regelbestemt, personlig tilpasset påloggingsopplevelse der påloggingshistorikken kan brukes til å øke eller redusere bruken av advarsler og begrensninger for brukeren. Plasseringsmeldingen kan gjøres mer personlig, f.eks. ved å skrive sikker plassering når påloggingen blir utført via firmaets nettverk eller en plassering som ofte brukes. På samme måte kan den informere om land eller organisasjon, eller oppgi annen relevant informasjon, når påloggingen ikke utføres fra en plassering som er angitt som sikker på forhånd.

De nye funksjonene forbedrer SMS Passcodes prisbelønte og øktspesifikke påloggingsarkitektur i sanntid, og bidrar til å utheve løsningens markedsledende egenskaper med kombinasjonen av sikker ekstern tilgang, brukervennlighet og enkel administrering, noe som SMS PASSCODE® er kjent for.

Pressekontakt


Firma

Schmidts Radio A/S
Magtenbøllevej 140
5492 Vissenbjerg, Danmark

  +45 70 225 265
  +45 22 65 30 30

http://www.sro.dk

Modtag nyheder fra Schmidts Radio A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire