Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
04/10-12   -   Pressemeddelelse

Den nye toppmodellen fra KEMP Technologies gir mer for mindre

Den nye belastningsfordeleren fra KEMP Technologies har mer RAM innebygd, bruker mindre strøm, har bedre ytelse og koster mindre. LM 5300 markerer en utvikling hvor fordelene ved belastningsfordeling har blitt tilgjengelig for nesten alle typer serverinfrastrukturer.

Den teknologiske utviklingen av servermiljøer går fortsatt svært hurtig. Belastningsfordeling ble tidligere sett på som kostbare nettverksløsninger, kun for dem med større midler. I dag har alle råd til belastningsfordeling, som ofte er det mest økonomiske alternativet for å få bedre stabilitet og ytelse i serverrommet.

KEMP Technologies leder an i denne utviklingen. Nye LM 5300 er optimalisert for hovedoppgaven ved belastningsfordeling: å fordele trafikk mellom servere på mest mulig effektiv måte. Med rett belastningsfordeling kan man ofte redusere antall servere. Det reduserer kostnadene for serverutstyr, men også for lisenser og strømforbruk, som gir gode resultater i CO2-regnskapet.

"Tidligere har belastningsfordeling vært et dyrt tiltak. Men vi ønsker å føre an i en utvikling der vi med fokus og stordrift får kvalitetsløsninger ned i en pris som gjør belastningsfordeling til en økonomisk og driftsmessig fordel for flertallet," sier Detlef Lilje, nordisk ansvarlig hos KEMP Technologies, som videre sier: "LM 5300 er et godt symbol for denne utviklingen. Her får man flere porter og mer trafikk til en lavere pris enn forgjengeren."

Den nye belastningsfordelingsløsningen er oppgradert med Intel Xeon-prosessorer, 8 GB RAM og 10-gigabits understøttelse med SSL-akselerering med opptil 9300 transaksjoner per sekund på opptil 1000 fysiske eller 1000 virtuelle servere. Med en 10 % økning i forespørsler/sekund, IPv6-støtte, et doblet antall layer 4- / layer 7-forbindelser og et svært attraktivt prisnivå er LM 5300 en belastningsfordelingsløsning som gir mer for mindre.

Nylig vant KEMP Technologies´ tidligere toppmodell LM-5500 den anerkjente leserprisen fra Network Computing Magazine 2012 for beste testede produkt i hard konkurranse med 9 anerkjente teknologibedrifter. Prisen var basert på svar fra de mange teknologiinteresserte leserne til Network Computing.

Hvis du vil ha mer informasjon
Detlef Lilje, Nordic Territory Manager hos KEMP Technologies, dlilje@kemptechnologies.com, Tlf. +49 511 957 39 885
Casper Linnemann, kommunikasjonsrådgiver, Frontal, casper.linnemann@frontal.dk. Tlf.: 33 31 00 12

Om KEMP Technologies
KEMP Technologies ble grunnlagt i 2000 i Yaphank, New York, og er i dag en global produsent av serverbaserte og virtuelle belastningsfordelere og ADC-løsninger (Application Delivery Controller). I 2010 etablerte KEMP Technologies et europeisk hovedkvarter i Limerick i Irland. KEMP er kjent for å produsere belastningsfordelingsløsninger som gir økonomisk og driftsmessig utbytte ved å fordele datatrafikk effektivt i IT-infrastrukturer. Belastningsfordelingsløsningene fra KEMP Technologies understøtter Microsoft-tjenester som Exchange 2010 og Lync 2010, og gjør også geografisk belastningsfordeling mulig. Se mer på www.kemptechnologies.com.

Pressekontakt


Firma

Schmidts Radio A/S
Magtenbøllevej 140
5492 Vissenbjerg, Danmark

  +45 70 225 265
  +45 22 65 30 30

http://www.sro.dk

Modtag nyheder fra Schmidts Radio A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire