Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
28/09-12   -   Pressemeddelelse

KEMP Technologies forenkler global belastningsfordeling mellom datasentre

Nå reduseres belastningen på datasentre som er forbundet på tvers av globale IT-infrastrukturer. Med nye GEO LoadMaster fra KEMP Technologies er det mulig å fordele datatrafikk mellom datasentre på forskjellige steder i verden på et brøkdels sekund og med høy driftssikkerhet.

KEMP Technologies lanserer sin nye GEO LoadMaster, som forenkler global belastningsfordeling ved å dirigere datatrafikk problemfritt mellom datasentre over hele verden. Serverbelastningsfordeleren sikrer effektiv failover og failback til datasenteret med best ytelse.

Hvis feil oppstår, oppdager GEO LoadMaster feilen automatisk for å minimere innvirkningen på IT-infrastrukturen. Deretter omdirigeres datatrafikken problemfritt til datasenteret som har best ytelse og ligger geografisk nærmest.

"Vi vet at dagens organisasjoner behøver høy driftssikkerhet, stor tilgjengelighet og svært høy kvalitet til bruk av nettbaserte applikasjoner, for eksempel Microsoft Exchange, som ofte utvides over flere datasentre på globalt nivå. Den nye teknologien imøtekommer denne etterspørselen og utfører mange nye funksjoner automatisk uten at du må bruke kostbar tid på problemløsing," forteller Detlef Lilje, nordisk ansvarlig for KEMP Technologies.

GEO LoadMaster har innebygde porter på 4 gigabit, Vlan-trunkering og grensesnittforbindelse og kan fordele datatrafikk mellom datasentre med opptil 15 000 DNS-forespørsler per sekund. Serverbelastningsfordeleren kan registrere globale plasseringer per land, kontinent eller lengde- og breddegrad, og kan fortløpende identifisere status for enkelte datasentre samt utføre tilstandskontroll av trafikkmønstre, slik at programmet deretter kan fordele trafikken på en mer hensiktsmessig måte.

GEO LoadMaster ble nettopp tilgjengelig for kjøp og inkluderer ett års støtte. Du kan finne en demoversjon på www.kemptechnologies.com

Hvis du vil ha mer informasjon
Detlef Lilje, Nordic Territory Manager hos KEMP Technologies, dlilje@kemptechnologies.com, Tlf. +49 511 957 39 885
Casper Linnemann, kommunikasjonsrådgiver, Frontal, casper.linnemann@frontal.dk. Tlf.: 33 31 00 12

Om KEMP Technologies
KEMP Technologies ble grunnlagt i 2000 i Yaphank, New York, og er i dag en global produsent av serverbaserte og virtuelle belastningsfordelere og ADC-løsninger (Application Delivery Controller). I 2010 etablerte KEMP Technologies et europeisk hovedkvarter i Limerick i Irland. KEMP er kjent for å produsere belastningsfordelingsløsninger som gir økonomisk og driftsmessig utbytte ved å fordele datatrafikk effektivt i IT-infrastrukturer. Belastningsfordelingsløsningene fra KEMP Technologies understøtter Microsoft-tjenester som Exchange 2010 og Lync 2010, og gjør også geografisk belastningsfordeling mulig. Se mer på www.kemptechnologies.com.

Pressekontakt


Firma

Schmidts Radio A/S
Magtenbøllevej 140
5492 Vissenbjerg, Danmark

  +45 70 225 265
  +45 22 65 30 30

http://www.sro.dk

Modtag nyheder fra Schmidts Radio A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire