Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
03/12-12   -   Pressemeddelelse

App: Nå blir det enda enklere å velge riktig batteri

Exide Technologies følger opp fjorårets suksess med Battery Finder – en app til iPhone som gjør det enkelt å finne riktig batteri. Nå utvider de tilbudet, slik at appen også er tilgjengelig til Android- og Blackberry-enheter.

I fjor lanserte Exide Technologies Battery Finder-appen til iPhone. Akkurat som da, er dette den første appen av sin type. Den er en svært populær app, som har blitt lastet ned tusenvis av ganger i Norden og Europa. Exide Technologies følger nå opp suksessen og utvider med apper til Android- og Blackberry-smarttelefoner.

Det har aldri vært enklere å finne riktig batteri
En mobil enhet er tross alt den enkleste måten å få tilgang til informasjon på. Både for forbrukeren og verkstedene. Battery Finder-appen veileder forbrukeren og verkstedet gjennom alle de forskjellige batteriene Exide Technologies har på markedet raskt og enkelt, og fører dem til akkurat det batteriet som fungerer best til deres nåværende behov.

Skriv inn bilens registreringsnummer, produsent og modell, så viser appen hvilket batteri som passer til bilen. Appen gir også teknisk informasjon om batteriet, bilder og monteringsveiledning. Den er også gratis.

"Lanseringen av vår nye app er en ny og moderne måte å finne teknisk informasjon på. Den er tilgjengelig for både forbrukere og verksteder som er avhengige av å få riktig informasjon raskt og enkelt. Den finner riktig batteri i løpet av noen få klikk, hvor som helst og når som helst," sier Magnus Ohlsson, Vice President, Exide Technologies, Sales and Marketing, Aftermarket Europe. Han fortsetter:

"Brukernes tilbakemeldinger har vært overveldende. Vi har gitt sluttbrukere muligheten til å lære via smarttelefonene. Dette har ikke bare gitt dem større tillit til Exide, de møter også opp hos forhandleren med detaljert informasjon om hva de trenger."

Nok en gang først i Europa
Exide Technologies er den første batteriprodusenten som har lansert en slik app. Applikasjonen er utviklet gjennom et samarbeid mellom Exide Technologies og TecDoc, som er en av de ledende leverandørene av elektronisk informasjon om reservedeler i det europeiske markedet.

Slik laster du ned appen
Skann QR-koden eller finn appen i Apples App Store, Google Play eller Blackberry App World ved å søke etter Exide. Velg mellom Danmark, Sverige, Norge og Finland eller en av de tolv språkversjonene appen finnes i. Deretter er appen klar til bruk.





Om Exide Technologies
Exide Technologies har virksomhet i mer enn 80 land og er en av verdens største produsenter av blybatterier. Selskapet har fire globale grupper: Transport Amerika, Transport Europa og resten av verden, Industrial Energy Americas, Industri Energi Europa og resten av verden, og tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester innenfor lagret elektrisk energi til industri og transportsektoren.
Transportdivisjonen tilbyr originale og reservedeler for biler, anleggsmaskiner, lastebiler, landbruks-og marine fartøyer, og ny teknologi for hybridkjøretøyer. Industrial Energy Division leverer batterier og ladere til blant annet telekommunikasjonssystemer, avbruddsfri strømforsyning, UPS, DC systemer, materialhåndtering, renhold og andre kommersielle kjøretøyer. Mer informasjon om Exide Technologies er tilgjengelig på: www.sonnak.no


Pressekontakt


Firma

Schmidts Radio A/S
Magtenbøllevej 140
5492 Vissenbjerg, Danmark

  +45 70 225 265
  +45 22 65 30 30

http://www.sro.dk

Modtag nyheder fra Schmidts Radio A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire