Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
27/04-11   -   Pressemeddelelse

Redningen til de travle dage

Nu kan du godt vinke farvel til fladt andendagshår eller fedtet festivalhår.
Fremover har du et hurtigt og nemt alternativ til den daglige hårvask og føntørring - nemlig tørshampoo'en Day Two Styler fra OSMO.

OSMO introducerer Day Two Styler Dry Shampoo, der er et nyt produkt fra den professionelle hårserie OSMO - den hurtigst voksende serie i UK.
Produktet er en tørshampoo, der absorberer overskydende fedt fra hår og hovedbund og samtidig tilfører fylde, giver struktur samt nyt liv og muligheder til dit hår. Derudover har Day Two Styler en dejlig forfriskende duft af citrus, der efterlader håret genopfrisket og klar til at blive stylet på ny.

Glem alt om at tørshampoo er forbeholdt violet-farvede damer med stok, for i dag er tørshampoo et "must have". Så har du endnu ikke oplevet glæden og lettelsen ved at bruge Day Two Styler tørshampoo bør du helt sikkert prøve.
Men pas på, for når du først har prøvet bliver du nemt afhængig!

Day Two Styler er nem at bruge og kan anvendes i alle hårtyper - den perfekte løsning til hurtige og fantastiske resultater. Day Two Styler er en uundværlig lille ven til de travle dage, hvor du ikke lige har tid til at vaske håret, men stadig vil udstråle den sædvanlige lækkerhed!

Osmo Day Two Styler (150 ml) vejl. kr. 149,-

Osmo Day Two Styler kan købes hos frisører landet over. Kontakt Bella Vista på tlf. 86 80 48 11 for nærmeste forhandler.

Relevant information

http://www.bella-vista.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Schwarzkopf Professional
Hårup Bygade 19-21
8600 Silkeborg, Danmark

  +45 86 80 48 11

http://www.bella-vista.dk

Modtag nyheder fra Schwarzkopf Professional på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire